Breaking news

Trucuri în alegerea tortului de nuntă

Tortul este probabil piesa de rezistenţă a oricărei nunţi imaginate şi susţinute vreodată. Până la urmă este vorba despre acel moment unic şi dulce al serii în care toţi invitaţii se adună şi cânta La Mulţi Ani cuplului proaspăt căsătorit, dorindu-i viaţă lungă, sănătate, copii frumoşi, dragoste şi să rămână la fel de dulci ca acel tort împărţit mai apoi la toată lumea.  Este esenţial şi a alege pentru nuntă cel mai inedit tort, binenţeles în funcţie de tematica aleasă, de dorinţele mirilor, dar şi de numărul persoanelor invitate la nuntă.

tort nuntaTrebuie să ţinem minte mereu că un tort de nuntă este important în cadrul unui astfel de eveniment şi că fără el, seara şi petrecerea nu ar mai fi la fel de spectaculoasă. Binenţeles, există dansul mirilor şi alte momente de genul, însă fără o prăjitură dulce, nimic nu ar mai putea fi la fel. Dacă există un lucru pentru care vrei să fie amintită ziua nunţii tale sau seara, mă rog, acest lucru ar trebui să fie tortul de nuntă.

Fă în aşa fel încât prăjitura prăjiturilor să fie atât de fabuloasă astfel încât invitaţii tăi să fie uimiţi de felul în care arată şi se simte la gust. Invitaţii tăi de la nuntă ar trebui să-şi dorească să guste acel tort şi atunci când în final o vor face să simtă că şi cum ar încalcă vreo regulă şi ar comite cel mai mare păcat.

            Cerinţele mirilor

Atunci când vine vorba despre alegerea tortului de nuntă, deschiderea este cea mai grozavă trăsătură pe care trebuie să o prezinte cei doi miri. A spune exact ce îţi doreşti şi cum vrei să arate tortul de nuntă, nu poate decât să te ajute să faci cea mai bună alegere pentru nunta ta. Dacă nu ţi-ai stabilit încă un buget pentru tortul tău de nuntă, atunci  ar trebuii să stabileşti acest lucru cât mai curând. Te-ai putea interesa pe CofeTicTac.ro pentru mai multe detalii, pentru preţuri, oferte şi imagini cu exemple de torturi şi prăjituri gustoase şi aspectuoase pentru nunta ta de poveste.

Cofetarul

Odată ce ai stabilit un buget fix pentru tortul de nuntă, este timpul să cauţi cel mai bun cofetar care să te ajute în crearea prăjiturii supreme de la petrecerea ta. Poate fi vorba despre un cofetar aparte sau despre o cofetărie care este recunocută pentru serviciile şi ofertele sale în ceea ce priveşte dulciurile pentru nuntă. Cel mai bun lucru pe care îl poţi lua în considerare legat de cofetarul pentru tortul de nuntă este reputaţia sa şi încă un lucru bun pe care îl poţi face, este de a intra pe site-ul acelui producător şi furnizor de prăjituri pentru evenimente şi a te interesa de ofertele sale. Aşa cum spuneam mai devreme, poţi intra pe site-ul cofetăriei CofeTicTac pentru a compara nişte produse şi a te inspira în alegerea tortului potrivit.

Aroma şi savoarea

Un tort perfect de nuntă nu poate doar să arate bine şi să fie bun ca preţ, ci trebuie să aibă mai presus de toate şi un gust foarte bun. Nu vrei ca invitaţii tăi la nuntă doar să admire designul tortului şi ca atunci când vine vorba de momentul degustării să dea înapoi din cauza gustului. De aceea, cel mai indicat sfat pe care ţi-l poate da oricine este de a merge la cofetăria respectivă şi a lua parte la o degustare de mai multe tipuri de prăjituri şi torturi pentru nuntă, astfel încât să te poţi hotărî şi merge pe o mâna sigură în ceea ce priveşte tortul de la nuntă.