Breaking news

Trofin aduce nunta regală britanică la TVR 2

Miercuri seară, Constantin Trofin dedică emisiunea La mustaţă de la TVR 2 evenimentului care acaparează tot mai mult media internaţională – nunta prinţului William al Marii Britanii cu logodnica sa, Kate Middleton.

TrofinAvându-i ca invitaţi pe Mihai Constantin şi Ruxandra Gheorghe, corespondenţii TVR la Londra, La mustaţă prezintă în avanpremieră modul în care TVR va ilustra atmosfera din jurul nunţii regale şi ceremonia propriu-zisă.

În platoul emisiunii se vor mai afla designerul Adina Buzatu, de la care telespectatorii TVR vor afla secrete despre eticheta unui astfel de eveniment, dar şi Marcel Pavel, care a pregătit o piesă specială pentru seara de miercuri.

La mustaţă vă va povesti despre o nuntă la care nu veţi ajunge decât prin intermediul televizorului”, spune Constantin Trofin, afirmând în acelaşi timp că ediţia din 20 aprilie nu poate fi ratată. Pe parcursul acesteia, publicul va afla despre programele TVR dedicate acestui eveniment – documentare, reportaje şi interviuri, transmisiuni în direct din studio, dar şi de la Buckingham Palace şi Westminster Abbey –, când vor fi ele difuzate şi pe ce canale ale televiziunii publice.

În perioada 25-29 aprilie, Televiziunea Română va difuza, atât în Telejurnalul TVR 1 şi în Ora de ştiri de la TVR 2, dar şi în cadrul unor ediţii şi transmisiuni speciale pe TVR Info şi TVR HD, o serie de programe dedicate nunţii prinţului William al Marii Britanii cu logodnica sa, Kate Middleton.

Mai mult, TVR Info este singurul post de televiziune românesc ce va asigura transmisiunea neîntreruptă, în direct, a evenimentului din 29 aprilie.

>