Breaking news

TRENDnet lansează o nouă cameră de supraveghere cu vedere pe timp de noapte

TRENDnet a lansat pe piață o nouă cameră IP de supraveghere, model TV-IP262PI—o cameră de tip dome cu vedere pe timp de noapte.

Noul produs este capabil să ofere, pe întuneric, un semnal video de calitate la rezoluţie 1280 x 1024 pixeli (compresie H.264) pentru o distanţă maxima de 12 metri.

Este uşor de instalat şi beneficiază de avantajele tehnologiei Power over Ethernet, energia şi datele fiind ambele transferate prin cablul de reţea.

Cablarea integrată permite montarea uşoară pe perete sau tavan, în timp ce culoarea neutră a carcasei îi oferă o camuflare cu succes în aproape orice mediu.

Softul oferit împreună cu unitatea este foarte uşor de folosit, permiţând managementul simultan a până la 32 de camere, definirea a trei ferestre de detactare a mişcării, alertă pe email, captură de imagine şi mecanisme de declanşare pentru înregistrarea video continuă. Printre alte opţiuni, TV-IP262PI include suport audio (microfon si boxe ce se vand separat, afişare data/oră şi abilitatea de a roti imaginea atunci când unitatea nu este instalată în poziţia normală.

Pentru utilizatorul mobil, TRENDnet oferă o aplicaţie gratuită disponibilă atât pe iOS dar şi pe Android, ce permite acestora să vizualizeze imaginea capturată de cameră direct de pe dispozitivul mobil.

Setarea intervalelor de înregistrare se poate realiza fie din cameră, fie folosind softul de management SecurView Pro inclus în pachet.

>