Breaking news

Trei tineri, prinși la Craiova în timp ce vindeau droguri în parcarea unui hipermarket

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Mehedinți, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți și Craiova, au prins ieri în flagrant trei persoane în timp ce vindeau droguri de mare risc în parcarea unui hipermarket  din municipiul Craiova.

tineri droguri craiovaNeacșu Ion Daniel, Logofătu Alexandru Christian și Mandă Marinel Gelu au fost prinși luni, de procurorii DIICOT, în parcarea unui hipermarket din Craiova, în timp ce încercau să vândă aproape un kg de heroină contra sumei de 40.000 de lei.

În data de 22 septembrie, procurorii DIICOT – BT Mehedinți au dispus începerea urmării penale față de numiții Neacșu Ion Daniel (23 de ani), Logofătu Alexandru Christian (20 de ani) și Mandă Marinel Gelu (23 de ani), iar astăzi au luat măsura reținerii lor pentru 24 de ore  sub acuzația de săvârșire a infracțiunii  de  deținere și vânzare de droguri de mare risc. Față de cei trei inculpați există suspiciunea rezonabilă că în data de 22 septembrie au pus în vânzare  901 grame de heroină contra sumei de 40.000 de lei, după ce cu o zi înainte vânduseră acelorași cumpărători o doză de 3 grame de heroină”, se arată în comunicatul de presă al DIICOT, remis exclusivNEWS.ro.

Daniel Ion Neacșu, original din comuna Leu, este student la Facultatea de Teologie din Craiova.

Drogurile au fost aduse din străinătate de cei trei tineri și urma să ajungă pe piața stupefiantelor din Oltenia.

Anchetatorii au mai descoperit la domiciliul inculpatului Logofătu Alexandru,60 de grame de heroină. Cei trei au primit mandat de arest preventiv pentru 30 de zile din partea Tribunalului Mehedinți.

>