Breaking news

Trei românce, calificate în turul doi la dublu la Roland Garros

Sorana Cîrstea, Monica Niculescu și Irina Begu, s-au calificat în turul doi al probei de dublu feminin de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Șlam al anului 2013.

begu - niculescu - cirsteaEliminate din competiția de simplu, Begu, Cîrstea și Niculescu își continuă parcursul la turneul de la Roland Garros, în proba de dublu feminin.

Eliminată în turul trei la simplu de Serena Williams, românca Sorana Cîrstea a reușit să se califice câteva ore mai târziu, în turul doi la dublu, unde face pereche cu japoneza Ayumi Morita.

Cîrstea și Morita au eliminat vineri seară în primul tur la dublu, perechea formată din românca Simona Halep și Arantxa Rus, cu scorul de 7-6, 6-3.

În turul doi, Sorana și Morita vor juca contra perechii Andrea Hlavackova/Lucie Hradecka.

Monica Niculescu face pereche la dublu cu americanca Vania King. Cele două vor juca în turul doi cu perechea Mona Barthel/Liga Dekmeijere.

Irina Begu, eliminată încă din primul tur la simplu, continuă să joace la Roland Garros dar în turneul de dublu. În turul doi va juca alături de Magdalena Rybarikova, contra perechii formate din Varvara Lepchenko/Saisai Zheng.

>