Breaking news

Trei polițiști constănțeni arestați, după ce au bătut un agent sub acoperire

Un agent sub acoperire a fost bătut zdravăn de către colegii săi de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Constanţa. Drept urmare, cei trei polițiști agresori au fost arestați.

politistiBogdan Mircea Teodorescu, Dragoș Emil Petcu și Vlad Ștefan Zaharia sunt cei trei polițiști bătăuși care au ajuns după gratii pentru că l-au nenorocit în bătaie pe agentul sub acoperire.

Polițiștii agresori au fost arestați preventiv sub acuzația de lipsire de libertate şi violenţe împotriva unui anchetator sub acoperire.

Poliţistul sub acoperire ar fi încercat să realizeze un flagrant şi le-ar fi spus celor trei că este traficant de droguri. Pentru a fi şi mai convingător, el ar fi vrut să le dea mită, după care poliţiştii l-ar fi sechestrat şi agresat. La finalul flagrantului eşuat, anchetatorul şi-ar fi dezvăluit identitatea, însă și atunci polițiștii au continuată să-l bată pe agentul sub acoperire.

Cei trei poliţişti au fost audiaţi de procurorii Parchetului General, care au propus arestarea preventivă iar Curtea de Apel Bucureşti a decis ca cei tei să stea după gratii cel puțin 29 de zile. Decizia Curții de Apel poate fi atacată cu recurs la Înalta Curte.