Breaking news

Trei piese de mobilier care se potrivesc de minune alaturi de o canapea extensibila de 2 locuri

Canapeaua extensibila de 2 locuri, indiferent de specificul incaperii in care este amplasata acasa, este incompleta fara alte cateva piese de mobilier care sa complimenteze decorul final.

canapele extensibile alberta casa

Spre exemplu, in cazul in care amplasezi o canapea extensibila 2 locuri in living, mai ai nevoie de o masuta de cafea. In cazul unei camere de oaspeti, aceasta trebuie utilata si cu un dressing. Iar daca te afli in situatia in care dormitorul matrimonial nu-ti permite amplasarea unui pat pe mijloc si folosesti o canapea extensibila de 2 locuri in sensul acesta, e recomandat sa iei in calcul si doua comode pe care sa le plasezi strategic de o parte si de cealalta a noului pat format. In felul acesta vei obtine confortul unui dormitor matrimonial autentic.

Astfel, ne-am gandit sa-ti prezentam cateva piese de mobilier de la Alberta Casa, magazin online de canapele si mobila din lemn masiv, care vor crea o ,,relatie’’ speciala cu canapeaua ta, astfel incat sa te bucuri de o atmosfera perfecta in locuinta ta.

  1. Masuta de cafea Klyde 60

Avand baza din otel, cu picioare negre sub forma geometrica, si blat din MDF furniruit de culoarea lemnului natural, aceasta masuta de cafea este deosebit de moderna si eleganta. Plasata alaturi de o canapea extensibila de 2 locuri, chiar in fata acesteia, pe o carpeta cu motive geometrice intr-o culoare contrastanta cu sofa din livingul tau, vei obtine un decor de revista, garantat! Blatul are grosimea de 20 mm, picioarele au inaltimea de 40 cm, iar blatul are diametrul de 60 cm – ceea ce inseamna ca masuta poate fi foarte usor mutata din fata canapelei, ori de cate ori vrei s-o extinzi.

  1. Dressing Twist

Incapator si bine compartimentat, cu usi, sertare si/sau combinatii ale acestora, dressingul Twist este perfect atat ca spatiu de depozitare, cat si ca piesa decorativa, fiind disponibil la comanda. Modelul standard are doua usi glisante iar dimensiunea sifonierului poate fi configurata exact pentru doua persoane, astfel incat sa se potriveasca perfect cu o canapea extensibila de 2 locuri dintr-o camera de oaspeti. De asemenea, poti personaliza culoarea dressingului pentru un plus de intimitate, in functie de nuanta canapelei.

  1. Comoda Casetiera

Aceasta comoda de tip casetiera, avand un stil modern si fiind realizata din lemn masiv, poate complimenta cu succes orice canapea extensibila de 2 locuri din dormitor. Comoda din imagine are dimensiunea de 71 x 53 x 117 cm, dar poate fi realizata la comanda, astfel incat sa ajustezi dimensiunile pentru a incapea doua astfel de piese de mobilier in camera ta, de o parte si de cealalta a canapelei. Voilà! Ai obtinut un decor de revista chiar si pe timp de noapte, asa cum ti-ai dorit. Acum ai unde sa asezi paharul cu apa de la capul patului, pe timpul noptii. Tot ce-ti mai ramane de facut e sa extinzi canapeaua si sa te bucuri de confort maxim in dormitorul tau.

Pentru mai multe detalii despre aceste produse si alte modele de canapea extensibila de 2 locuri, pentru preturi si consiliere specializata, viziteaza site-ul AlbertaCasa.ro si contacteaza echipa de specialisti!

>