Breaking news

Trei persoane au murit într-un accident rutier produs pe DN 1 la Sinaia

loading...

Trei persoane și-au pierdut viața, sâmbătă seară, într-un grav accident de circulație produs pe DN1 București – Brașov, la kilometrul 114, în zona stațiunii prahovene Sinaia.

accident.rutierAccidentul rutier s-a produs sâmbătă, în jurul orei 18.45, pe Drumul Național DN 1, în dreptul localității Sinaia. Din păcate, accidentul s-a soldat cu moartea a trei persoane.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în jurul orei 18.45, pe DN1 București – Brașov, la kilometrul 114, în zona stațiunii prahovene Sinaia, a avut loc un accident grav de circulație. Este vorba despre o coliziune dintre două autoturisme, în urma căreia trei persoane și-au pierdut viața.Traficul în zonă este oprit pe ambele sensuri”, se arată în comunicatul de presă al Infotrafic, remis exclusivNEWS.ro.

La fața locului au sosit mai multe echipaje SMURD și de la descarcerare care au scos victimele din fiarele constorsionate ale mașinilor și au acordat primul ajutor celorlalți răniți.

Accidentul vine la trei ore distanță de altul produs tot pe DN 1 între localitățile prahovene Comarnic și Posada, care s-a soldat cu rănirea gravă a patru persoane.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la locul accidentului.

loading...