Breaking news

Trei membrii unei familii au murit intoxicați cu fum în propria casă

Trei persoane au fost găsite moarte în apartamentul în care locuiau, situat în sectorul 2 al Capitalei.

pompieri smurdTragedie într-o familie din București în a doua zi de Crăciun. Trei membrii ai unei familii din Capitală au murit după ce s-au intoxicat cu fum de la instalaţia de încălzire pe care o foloseau.

Corpurile celor trei persoane,  lor neînsufleţite fiind găsite miercuri dimineaţă, într-un imobil din zona Lizeanu.

Tragedia a fost constatată de al doilea băiat al familiei, care a sosit miercuri dimineaţă acasă şi nu a putut intra, uşa fiind blocată.

Bărbatul a apelat 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj de descarcerare care a spart uşa, cele trei cadavre fiind găsite înăuntru.

Pompierii au dezvăluit că în casă mirosea puternic a gaz, fiind nevoie să se intervină cu măşti de gaze.

La locul tragediei s-au deplasat mai multe echipaje SMURD, între care şi ambulanţe de Terapie Intensivă, medicii încercând resuscitarea celor trei persoane, mamă, tată şi fiu. Manevrele au eşuat, însă, iar cei trei au fost declaraţi morţi.

Poliţia a blocat traficul în zonă, iar celelalte persoane din imobil au fost evacuate.

Zona în care s-a produs tragedia este una în care se află în principal case naţionalizate, locuite de persoane cu venituri foarte reduse. O primă ipoteză este că în casa familiei se afla o sobă care nu a funcţionat cum trebuie, cele trei persoane intoxicându-se fie cu fum, fie cu gaze.

La faţa locului s-au deplasat şi poliţiştii de la Serviciul Omoruri, pentru a investiga dacă este vorba despre o moarte suspectă.

>