Breaking news

Trei oraşe din România vor găzdui TRIADA MOUNTAIN BIKE 2012

loading...

Triada Mountain Bike ajunge şi în România. Pasionaţii de ciclism au ocazia să participe în acest an la cele trei competiţii organizate la Târgovişte, Braşov şi Sibiu.

Pentru prima dată în România, această serie de competiții va avea un clasament general al cărui scop este, pe de o parte, premierea celor mai buni mountain bikeri din România, iar pe de altă parte, posibilitatea fiecărui participant de a se evalua în comparaţie cu ceilalţi competitori din întreaga ţară.

TRIADA va debuta în 29 aprilie 2012 cu prima dintre competiţii: TROFEUL CHINDIEI MTB de la TÂRGOVIȘTE.

La doar o oră de Bucureşti, traseul competiţiei de la Târgovişte este suficient de tehnic şi solicitant pentru a pune la încercare abilităţile participanţilor, dar accesibil, în acelaşi timp, oricărui practicant al mountain biking-ului.

Pe lângă peisaje naturale inedite, în traseu se întâlnesc Turnul Chindiei din Târgovişte şi 3 mânăstiri-monument ale judeţului Dâmboviţa: Mânăstirea Dealu, Mânăstirea Viforâta şi Mânăstirea Gorgota.

Varianta lungă a traseului are 52 de km şi o diferenţă de nivel de 1600 m, iar varianta scurtă are 38 de km şi o diferenţă de nivel de 1000 m.

Următoarele două competiţii din cadrul evenimentului sunt: BRAŞOV XCM din 17 IUNIE 2012, organizată la BRAȘOV şi GEIGER MTB CHALLENGE (ediţia a 5-a) din 19 AUGUST 2012,  organizată la SIBIU.

Prin acest eveniment, organizatorii își doresc promovarea României turistice și, în același timp, propun publicului larg un stil de viață activ, sănătos și ecologic, prin practicarea ciclismului.

 

 

 

 

 

loading...

Cmentariile sunt închise

English English French French Italian Italian Romanian Romanian