Breaking news

Trei metode de ingrijire eficienta a automobilului

Prima varianta de ingrijire a masinii este de a accesa site-ul  ptc-auto.ro si de a va cauta produsele pentru propriul automobil. Site-ul este optimizat benefic pentru a facilita o navigare cat mai usoara pentru clienti, fara sa fie obositoare.

tavita-vwAstfel, puteti sa cautati covorase auto de orice tip pe acest site, existand metoda de a lasa pagina web sa caute pentru dumneavostra in casuta search sau cauta un produs, ori de a va uita printre produse pentru a fi sigur ca gasiti exact produsul care se potriveste cel mai bine cu masina dumneavostra.

A doua varianta este aceea de a intra pe site si de a face un formular de comanda pentru covorase auto special pentru masina dumneavostra. Acestea sunt realizate din materiale textile si au un aspect ca de mocheta, fiind mult mai elegante decat restul covoraselor auto de pe piata. Un alt plus ar fi culoarea, acesta putand fi modificata de la negru monoton la bej, astfel incat presurile auto sa se asorteze cu o caroserie maro sau crem din piele, sau cu alte culori de asemenea. In formular nu trebuie sa decat sa va treceti numele, locul unde sa fie livrata comanda si tipul comenzii, anume culoarea presurilor, modelul de masina pentru care acestea sa fie concepute, cate produse de acest tip sunt necesare si orice alte informatii suplimentare care ar putea ajuta vanzatorul.

A treia metoda se incadreaza mai mult pentru portbagaj, astfel incat folosind tavitele de portbagaj de la http://www.ptc-auto.ro/ va veti proteja atat bagajele, cat si interiorul autovehiculului.

Tavitele de portbagaj au o tehnologie superioara prin care cresc coeficientul de frecare al suprafetei pe care sunt asezate, de aceea trebuie sa se actioneze cu o forta mult mai mare pentru a misca bagajele, iar cum in timpul mersului aceasta forta este inversa fortei centripete, si anume centrifuga, aceasta va fi anulata de forta de frecare, astfel incat bagajele vor fi fixate la locul lor neproducand pagube.

Mai mult decat atat, folosind acest tip de produse oferti autovehicului un aer mai placut si o eleganta crescuta, neexistand un spatiu nedefinit intre portbagaj si locul rotii de rezerva. Pentru o si mai mare protectie a bagajelor se pot folosi plasele de portbagaj care au rolul de a proteja bagajele din masina, in special cele firave.

Aceasta plasa inconjoara bagajele si se fixeaza in diverse locuri. Ea poate fi folosita atat in portbagaj cat si in alte spatii, precum bancheta din spate sau oriunde altundeva doriti sa tineti un bagaj care nu este fixat bine. Aceasta plasa va ajuta la protejarea bagajelor si a masinii pentru a nu exista accidente in timpul calatoriei; totodata aceasta plasa este elastica, putand sa se ajusteze mai mult sau mai putin in functie de voluminozitatea bagajelor.

In acest mod, masina poate fi protejata si ingrijita foarte usor printr-un singur click. Comenzile se pot face prin intermediul online si sunt livrate direct la dumneavoastra acasa in cel mai scurt timp posibil in limita stocurilor