Breaking news

Trei câştigătoare de Grand Slam, joacă la prima ediţie a turneului Transylvania Open

Simona Halep, Garbine Muguruza şi Emma Răducanu, toate câştigătoare de Grand Slam, sunt capul de afiş al primei ediţii a turneului WTA 250, Transylvania Open.

După succesul fulminant repurtat cu prima ediţie a turneului WTA 250 Winners Open desfăşurat în luna august la Cluj, în aer liber, Capitala Ardealului bifează în premieră încă un turneu WTA 250.

Transylvania Open se va desfăşura în perioada 23-31 octombrie 2021 la BT Arena Cluj-Napoca şi reuneşte la start nume grele din tenisul mondial.

Simona Halep, fost numărul unu mondial, câştigătoare a Roland Garros şi Wimbledon, în prezent locul 17 mondial, este a doua favorită a turneului de la Cluj Napoca.

Garbine Muguruza, fost lider mondial, în prezent locul 6 WTA, câştigătoare a Roland Garros şi Wimbledon, a primit un wild card din partea organizatorilor Transylvania Open.

“Hei, ce faci?”, a întrebat iberica în limba română. Și-a continuat mesajul în engleză: „Sunt foarte fericită să mă întorc în România. De această dată, la Cluj-Napoca, pentru Transylvania Open. Mulțumesc mult pentru wild card, pentru invitație. Abia aștept să fiu acolo!”, a fost mesajul transmis de jucătoarea iberică.

Emma Răducanu, britanica cu origini româneşti, proaspătă câştigătoare a US Open, va juca şi ea la prima ediţie a turneului Transylvania Open.

BT Arena va găzdui două terenuri de tenis (CENTRAL+ TERENUL NUMĂRUL 2), complet separate, inclusiv la nivel de public.

Alături de Simona Halep, pe tabloul principal se mai află şi româncele Irina Camelia Begu şi Jaqueline Cristian. În timp ce în calificări vor evolua Gabriela Ruse, Ana Bogdan şi Mihaela Buzărnescu.

Transylvania Open este programat a se desfăşura cu doar o săptămână înainte de Turneul Campioanelor de la Guadalajara.

>