Breaking news

Tratamentul ridurilor de expresie cu neurotoxină – Botox

Neurotoxina (Botox) este o proteină înalt purificată ce este utilizată în siguranţă încă din anii ’80, în special de către oftalmologi, pentru tratarea clipitului nervos şi al strabismului.

tratament riduri cu botoxMai recent, Neurotoxina, cunoscută publicului larg sub numele de Botox, a început să fie utilizată cu succes în medicină estetică pentru Tratamentul Ridurilor de Expresie: riduri ochi (numite şi „laba găştii”), riduri frunte şi riduri glabelă (între sprâncene).

Tratamentul Ridurilor de Expresie cu Neurotoxină (Botox) este un tratament aprobat, sigur şi eficient. Injectarea durează 15-30 minute, nu este dureros, vă puteţi relua activităţile imediat iar efectul dorit se instalează în circa 7 zile şi durează aproximativ 4-6 luni.

În unele cazuri, la Tratamentul Ridurilor de Expresie cu Neurotoxină (Botox), apar efecte secundare temporare cum ar fi edem, roşeaţa, mâncărime sau dureri de cap. Aceste efecte dispar de la sine în doar câteva zile.

Pentru anumite persoane acest tratament este contraindicat dacă se află în una din următoarele situaţii: sarcina, alăptare, alergii la albumina, infecţii locale sau se află sub tratament cu anticoagulante, antibiotice sau antiinflamatoare.

Preţul Tratamentului Ridurilor de Expresie cu Neurotoxină (Botox) variază foarte mult şi poate ajunge până la 250 Euro / zona în clinicile de lux.

În cadrul Clinicii UltraEstetic, oferim tratamente exclusiviste cu produse de top la preţuri accesibile, medicii specialişti utilizează doar substanţe certificate şi aprobate, de cea mai bună calitate ce conferă rezultate foarte bune demonstrate în timp şi, în acelaşi timp, va oferim cele mai bune preţuri promoţionale (de la 110 Euro / zona).

>