Breaking news

Tratamente eficiente pentru rejuvenare facială: Venus Legacy, inovație în domeniu | Artist-touch.ro

Tenul îmbătrânit, brăzdat de riduri și cu un aspect uscat poate să fie rejuvenat cu ajutorul produselor și a tratamentelor corespunzătoare. Dacă pielea și-a pierdut elasticitatea și pungile de sub ochi îți conferă un aspect neplăcut, e momentul să iei măsuri.

Tratamentele faciale moderne acționează rapid pentru a-ți reda aspectul tânăr al feței, fără bisturiu și fără intervenții chirurgicale.

Redefinirea conturului facial poate să fie realizată în clinici de înfrumusețare care dispun de aparatură modernă pentru procedurile specifice. În cadrul clinicii Artist Touch din București se realizează tratamentul facial Venus Legacy pentru rejuvenare, un tratament cu beneficii multiple pentru aspectul tenului.

Cum acționează Venus Legacy?

Tehnologia de funcționare a tratamentului Venus Legacy efectuează un lifting rapid al feței, fără intervenții chirurgicale. Aceasta este o procedură de înfrumusețare minim-invazivă care, cu ajutorul căldurii emanate, asigură rejuvenară facială pe termen lung, conferind tenului un aspect vizibil întinerit.

Prin modificarea de structură realizată de Venus Legacy, pielea devine mai fermă, mai densă și mai tonifiată, cu un aspect mult mai luminos și mai tânăr. Rezultatele tratamentului sunt vizibile încă de la prima ședință, urmând ca specialiștii să recomande un program personalizat, în funcție de obiectivele pacientului și de nevoile acestuia.

Beneficiile Venus Legacy

Clinica Artist Touch din București pune la dispoziția pacienților aparatul revoluționar utilizat pentru procedura Venus Legacy. În ceea ce privește Venus Legacy preț, toate informațiile sunt disponibile pe site sau direct în clinică.

Beneficiile acestui tratament de înfrumusețare sunt vizibile imediat, ridurile fiind reduse în proporție de până la 90%, chiar și în cazul celor profunde. Odată efectuată procedura, pielea își recapătă elasticitatea și tonusul, iar fața devine mai luminoasă și întinerită semnificativ.

Venus Legacy acționează inclusiv pentru eliminarea bărbiei duble, o problemă des întâlnită, atât în cazul femeilor, cât și în cazul bărbaților. De asemenea, prin ridicarea pomeților și eliminarea cearcănelor și a pungilor de sub ochi, pacientul va obține un ten luminos, iar fața va fi reconturată pentru un aspect mult mai plăcut.

Tratamentul cu Venus Legacy poate să fie făcut chiar și săptămânal, în funcție de recomandarea specialistului, până când se obține aspectul dorit. Durata unei ședințe variază între 15 și 30 de minute, timp în care te vei simți confortabil, în deplină siguranță.

După procedură nu este nevoie de recuperare, fiind liber să te întorci la activitățile obișnuite, fără probleme. În schimb, rezultatele vor fi tot mai evidente de la o ședință la alta, motiv pentru care Venus Legacy se remarcă ca fiind un tratament avansat de rejuvenare facială.

>