Breaking news

Tratament de umplere a ridurilor cu Acid Hialuronic

În ultimii ani există tendinţa majoritară de a se apela cât mai mult la tratamente de medicină estetică minim invazivă, la tratamente injectabile minim invazive ce conferă rezultate spectaculoase şi rapide, fără a mai apela la chirurgie. Se evita astfel riscurile şi complicaţiile intraoperatorii şi nu este necesară perioada de recuperare.

tratament riduri cu acid hialuronicOdată cu înaintarea în vârstă scade nivelul de hidratare a pielii, celulele se regenerează mai greu şi pielea îşi pierde fermitatea, apar ridurile fine, care în timp devin riduri adânci.

Pentru persoanele care doresc să lupte cu aceste efecte ale îmbătrânirii fără durere, fără riscurile operaţiilor chirurgicale, soluţia ideală este Tratamentul de umplere a ridurilor cu acid hialuronic.

Acidul hialuronic este soluţia ideală pentru netezirea ridurilor, deoarece are rol la menţinerea supletei, elasticităţii şi tonicităţii pielii.

Tratamentul de umplere a ridurilor cu Acid Hialuronic este utilizat în întreaga lume cu rezultate spectaculoase.

Este un material ideal pentru umplerea ridurilor fine, a celor profunde, pentru refacerea volumului facial (modelarea pomeţilor, umplerea cearcănelor), modelarea buzelor, deoarece conferă un rezultat foarte natural, este un tratament cu riscuri minime.

Acidul hialuronic este prezent în mod normal în organismul nostru. Are rolul de a menţine un nivel corespunzător de hidratare la nivelul plielii, de aceea este supranumit „burete molecular” datorită capacităţii sale foarte mare de hidratare. În presă este supranumit „fântână tinereţii”.

Cu trecerea timpului scade cantitatea de AH din piele, ceea ce împreună cu alţi factori ai îmbătrânirii duce la apariţia ridurilor.

În medicina estetică, Tratamentul de umplere a Ridurilor cu Acid Hialuronic se realizează cu ajutorul unor geluri injectabile (fillere) cu acid hialuronic, ce se introduc intradermic , rezultatul fiind vizibil imediat.

Se utilizează cu succes pentru:
– umplerea şi netezirea ridurilor din orice zona a fetei: umplerea ridurilor dintre nas şi gură (nazogeniene), umplerea ridurilor dintre sprâncene (glabelare), umplerea ridurilor de pe frunte , ridurile din jurul gurii
– refacerea volumului facial (modelare pomeţi, umplere cearcăne)
– modelarea buzelor

Este un tratament cu adevărat special, sigur pentru sănătate, cu efect natural, la care apelează persoanele ce doresc să-şi păstreze tinereţea şi strălucirea pielii cât mai mult timp.

În cadrul Clinicii UltraEstetic oferim acest tratament, medicii specialişti utilizează tehnici injectabile de ultima ora, nedureroase, produse de top în lume ce conferă un rezultat natural, la preţuri promoţionale.

www.UltraEstetic.ro, Tel.: 0720 790 098, email: info@ultraestetic.ro

>