Breaking news

Traseiștii politici infliltrați în USL, vor trăda pentru Băsescu?!

Uniunea Social Liberală a ajuns să fie formată din tot felul de personaje dubioase, traseiști politici, războinicii ai luminii și oameni certați cu legea.

Peste două zile, USL va face publică lista cu toți candidații la alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012. Pe lista candidaților se află circa 60 de foști și actuali parlamentari, dezertori din PDL.

Au trădat PDL votând moțiunea Opoziției, care a dus la căderea Guvernului Ungureanu, iar acum vine timpul să-și primească recompensa: un loc eligibil pentru parlamentare.

PSD a ajuns să facă alianță electorală cu UNPR, partid care s-a format cu ajutorul dezertorilor care l-au urmat pe Gabriel Oprea. Acești dezertori din PSD, conduși de izmenarul general Oprea, l-au ajutat pe Băsesacu să-și impună la putere Guvernele conduse de Boc și Ungureanu.

Un număr important de deputați și senatori PDL au plecat din partid, și s-au înscris în PNL ca să prindă un nou mandat de parlamentar. O parte dintre dezertorii portocalii sunt defapt foști liberali, care prin 2005 s-au rupt din PNL, în dorința de a rupe partidul și au format PLD, care în doar un an a fost înghițit de PD, luând naștere actualul PD-L.

Lunând în calcul aceste combinații ciudate, mă întreb dacă acest scenariu nu se va repeta după 9 decembrie, când traseiștii vor trăda din nou.

Pot crede că au fost lăsați intenționat să plece la USL ca să obțină mandate noi după care să revină în PDL și să îl ajute din nou pe Băsescu să își impună un nou guvern.

Dacă au trădat odată, cu siguranță o vor face și a doua oară, fără să clipească.

>