Breaking news

Trasee Pumptrack

loading...

Sistemul modular Trasee Pumptrack este format din  module perfect proiectate si din compozit. Prin combinarea mai multor module Pumptrack, se creeaza o geometrie garantata pentru o pista progresiva perfecta si pentru o distractie cat mai buna pe biciclete, scutere si skateboard si in toate anotimpurile, modelele de piese fiind nelimitate.

Este locul de joaca perfect si spatiul de joaca pentru toate sporturile pe roti si pentru toate varstele, oferind beneficii deosebite pentru sanatate si bunastare prin distractie. Sistemul Modular Trasee Pumptrack este fabricat in Europa, este brevetat, acreditat, a castigat mai multe premii si ofera un design modular complet conceput, care poate fi adaptat foarte usor la nevoile individuale. Sistemul este testat constant de campioni mondiali de ciclism, care sustin fluxul de a merge pe un modular Trasee Pumptrack, ca fiind cel mai bun pe care l-au experimentat vreodata. Este optiunea cea mai sigura pentru cei mai tineri dintre utilizatori si pana la cei mai avansati.

Atrage toate varstele

Reactiveaza un spatiu precum un teren de tenis vechi sau o bucata de teren neutilizat, incantand clientii sau comunitatea locala. Este foarte simplu si are o instalare usoara modulara. Este cea mai dovedita instalatie de agrement pentru spatiul de interior sau exterior. Nimic nu activeaza o serie de grupe de varsta si mai multi utilizatori in acelasi timp, precum un sistem modular de Trasee Pumptrack. Modulele sunt prietenoase cu mediul si se instaleaza usor in jurul infrastructurii existente. Poate fi amplasat cu usurinta pe terenuri locale, in orase mari, parcuri de distractii, cluburi si asociatii sportive, centrele sportive de ciclism si multe altele, aplicatiile fiind interminabile.

Flexibil si rapid

Avand o configurare usoara si rapida, se strange si se reconfigureaza modul cu modul, iar spatiul poate fi transformat in mai putin de cateva ore, intr-un parc de divertisment. Cu posibilitatea de a fi configurat la interior sau la exterior,  traseele Pumptrack pot fi utilizate in toate anotimpurile. Fie ca este vorba de antrenarea biciclistilor in timpul iernii, fie pentru a transforma un spatiu de pe terenul de tenis intr-o pista de biciclete, sistemul flexibil si sensibil Trasee Pumptrack permite un beneficiu maxim de spatii si resurse minime.

Distractie pentru toate varstele

De la primele etape ale mersului pe o bicicleta de echilibru si pana la mersul pe scuter, Trasee Pumptrack este cea mai buna distractie pentru absolut toata lumea – inclusiv spectatori. Rampele nou-dezvoltate de „Intrare si iesire” fac si mai usor sa te alaturi distractiei sau iesirii pentru odihna.

Crearea unui mediu sanatos de distractie

Trasee Pumptrack promoveaza participarea la activitati fizice prin distractie, reducand totodata comportamentul sedentar. Mai mult decat atat, ofera un spatiu de joc intergeneratie autentic, un spatiu de joc foarte relatabil in toate culturile, deoarece este dezvoltat pentru toate varstele, toate nivelurile de indemanare si pentru o varietate de dispozitive pe roti. Incurajeaza exercitiile fizice si activitatea fizica prin distractie. Trasee Pumptrack ofera o experienta total unica, deoarece angreneaza comunitati intregi, oferind acces la un spatiu de joaca placut. Este o experienta de activitate fizica adecvata social si cultural, pentru toate generatiile.

Accesul usor la un modular Trasee Pumptrack in suburbiile locale, promoveaza placerea activitatilor fizice.

loading...