Breaking news

Transplantul de barbă realizat la Clinica Felix Hair Implant, rezultate ireproșabile

Nu mai este o noutate faptul că un transplant de păr aduce foarte multe avantaje. Contează desigur și clinica la care apelați pentru o astfel de procedură. De-a lungul timpului, cei care și-au dorit o schimbare în ceea ce privește înfățișarea, au apelat la clinici din alte țări, fiind recunoscute pentru tehnicile folosite cât și pentru rezultatele excelente.

Persoanele care suferă de alopecie devin destul de frustrate din acest punct de vedere. Aceşti oameni devin inhibați, le scade încrederea și stima de sine, nu mai socializează atât de mult și devin frustrați. Discutăm aici atât de femei cât și de bărbați. Femeile însă țin foarte mult la podoaba capilară, ori lipsa părului în anumite zone ale capului le poate schimba destul de mult stilul de viață.

Ori pe unii bărbați nu îi deranjează atât de mult chelia, descoperind chiar că le stă mai bine cu un astfel de look. Însă atunci când vine vorba despre barbă, nu mai putem vorbi despre același lucru.

Tehnicile au evoluat, la fel și specialiștii care lucrează în acest domeniu, iar dacă înainte mulți optau doar pentru transplant de păr, iată că în momentul de față tot mai mulți caută și implant barba, jucând un rol important în look-ul bărbatului.

Implantul de barbă, tot mai popular și în România

Beneficiile implantului de barbă sunt foarte multe. În primul rând redă încrederea și îmbunătățește aspectul fizic al unui bărbat. În al doilea rând este foarte ușor de întreținut, densitatea și forma ei poate fi aleasă de către pacienți, ce ulterior poate fi tunsă și bărbierită normal.

Și după cum bine știm, bărbații cu barbă sunt considerați mai atractivi, deci este poate și un punct forte al lor.

Iată că acest implant se poate face și în România, la o clinică de prestigiu, unde au apelat totodată și persoanele din showbizul românesc și anume Dr. Felix Hair Implant.

În cadrul acestei clinici activează echipe de chirurgi plasticieni, ce au o pregătire vastă în acest domeniu.

Totodată, pacienții apelează cu încredere la această echipă și asta pentru că utilizează una dintre cele mai evoluate tehnici. Metoda Quality FUE realizată minuțios exclusiv manual, începând de la anestezie și extracție, până la implantarea grefelor.

Pacienții se recuperează foarte ușor și rapid după intervenție. Nu lasă cicatrici, sângerări sau dureri, iar rezultatele au un aspect natural.

Vom găsi la clinica Dr. Felix Hair Implant o echipă pregătită să ofere servicii calitative atât înainte cât și după intervenție.

Un aspect important pentru pacienții care își doresc un implant este clinica la care apelează. Este necesar ca aceasta să fie recunoscută pentru calitatea serviciilor pe care le oferă, cât și ce echipă de medici profesează.

Ce servicii mai oferă clinica Dr. Felix

Desigur că aici nu vom găsi doar implant de barbă. Și femeile care suferă de alopecie pot apela la această clinică.

Vor putea opta atât pentru implant de păr sau de sprâncene. Aceeași tehnică se utilizează și aici pentru rezultate excelente.

Cât costă un implant la Clinica Dr. Felix

Prețurile diferă în funcție de complexitatea cazului cât și de cerințele pacientului.

Însă cei interesați pot solicita o consultație online gratuită pentru a afla cu exactitate costurile unui implant de barbă, păr sau sprâncene. Totodată clinica Dr. Felix Hair Implant oferă și posibilitatea de a plăti în rate.

Chiar dacă alopecia poate fi genetică, vorbim aici și despre faptul că poți alege dacă vrei să rămâi așa sau nu. Transplantul de păr, barbă sau sprâncene poate schimba foarte mult aspectul, dar și redă din nou stima de sine cât și încredere.

Clinica Dr. Felix vă poate deveni un partener de încredere. Accesați pagina pentru mai multe detalii.

Date de contact: office@drfelix.ro

>