Breaking news

Transformaţi-vă grădina în locul perfect pentru relaxare

Dacă beneficiaţi de o curte generoasă şi vă place să fiţi înconjuraţi de natură, atunci vă puteţi amenaja grădina, transformând-o într-un colţişor plin de miresme plăcute şi de verdele crud al ierbii, de aerul bine oxigenat şi de răcoarea umbrei copacilor.

Arcade de viţă-de-vie sau de trandafiri căţărători, arbuşti plini de flori colorate, tufe generoase şi parfumate, toate vă vor ajuta să creaţi locul perfect pentru relaxare, pentru joaca celor mici sau pentru cinele servite alături de prieteni în serile calde de vară.

Relaxarea perfectă după o zi obositoare

Sunteţi o persoană activă şi mereu pe drumuri, aveţi multe de făcut în fiecare zi sau petreceţi mult timp ocupându-vă de educaţia şi supravegherea copiilor, atunci, un loc de relaxare amenajat în grădină, se va dovedi cel mai bun remediu la finalul unei zile obositoare. Alegeţi să vă amenajaţi un colţişor retras printre plantele parfumate şi răcoarea copacilor, amplasând câteva balansoare de gradina, o măsuţă şi umbrelele care vor fi de folos în cazul în care veţi petrece câteva ore de relaxare şi pe timpul zilei, în bătaia fierbinte a soarelui.

Puteţi opta pentru varianta clasică sau puteţi alege să vă răsfăţaţi într-un hamac confortabil sau într-un fotoliu suspendat, extrem de modern, comod şi de reconfortant. Grădina dumneavoastră se va transforma astfel în locul ideal pentru a citi, a medita sau, pur şi simplu, pentru a aţipi câteva clipe în aerul curat şi parfumat.

Cina perfectă alături de cei dragi

Pentru serile calde de vară, cadrul plăcut al curţii frumos amenajate se va dovedi ideal pentru servirea cinei alături de cei dragi. Chiar mai mult, alegând piesele potrivite  de mobilier gradina, puteţi organiza  mici petreceri, atunci când vreţi să vă serbaţi ziua de naştere împreună cu prietenii apropiaţi. Piesele componente ale mobilierului de grădină, vor conferi curţii dumneavoastră un aer foarte plăcut şi primitor.

Design-ul modern de care se bucură varietatea de modele, vă va ajuta să amenajaţi spaţiul exterior în cel mai original şi practic mod, îmbinând inspirat mese generoase, scaune confortabile, canapele, fotolii şi băncuţe. Puteţi opta pentru mobilierul din lemn, un material extrem de rezistent şi frumos, precum şi pentru variantele foarte durabile din metal. Veţi putea da o notă de personalitate, alegând accesoriile potrivite, perne frumos colorate, uşor de întreţinut şi simplu de ataşat mobilierului.

Astfel, alegând mobilierul potrivit, veţi crea din grădina dumneavoastră cel mai bun loc în care să serviţi o cină uşoară, să marcaţi un eveniment important din viaţa dumneavoastră sau, pur şi simplu, un loc în care să vă savuraţi cafeaua dimineaţa.

Sursa de imagine: Photographee.eu / Shutterstock.com

>