Breaking news

TransferGo, în topul celor mai dinamice și atractive companii din Europa

loading...

TransferGo, companie de transferuri online internaționale rapide, se numără printre primele 20 cele mai atractive companii europene cu creștere rapidă, în cadrul ediției de anul acesta a Tech5. Acest top plasează fintech-ul între primele cinci business-uri din Marea Britanie, acolo unde TransferGo are sediul central.

Anual, în cadrul Tech5, un juriu specializat listează cele mai dinamice 100 de companii din Europa și Israel.

Ediția 2019 a fost prima dedicată afacerilor în creștere, prin urmare și cea care a extins criteriile de selecție a companiilor. Anul acesta, juriul compus din investitori, influenceri și experți în tehnologie a evaluat business-urile nominalizate din perspectiva finanțărilor atrase, a tendințelor pieței, ritmului de creștere înregistrat și previzionat, a vizibilității în presă și a impactului social.

„Listarea în topul Tech5 confirmă eforturile noastre susținute din ultimii ani și poziționarea pe care ne-am construit-o, aceea de partener de încredere al utilizatorilor și partenerilor noștri de business. Ne bucurăm să fim astfel nominalizați alături de unele dintre cele mai populare și dinamice companii din Europa și Israel”, a declarat Marius Nedelcu, Head of Growth TransferGo.

Lansat în 2012, TransferGo a raportat un ritm de creștere susținut de 100% pe an. În cei șapte ani de activitate la nivel global, compania și-a extins portofoliul cu un serviciu complet gratuit de transfer de bani, dar și cu un sistem de plăți instante prin Ripple în India.

În 2018, TransferGo a rulat în paralel două campanii de finanțare, sumele astfel strânse fiind investite în tehnologie și extinderea portofoliului la nivel global.

Despre TransferGo

TransferGo este o companie de transfer internațional de bani online, în timp real și la costuri mici, pentru persoanele care doresc să trimită bani familiilor lor, fără a plăti taxele mari percepute de bănci. Compania a fost înființată în 2012 de patru fondatori de origine lituaniană, iar sediul central se află în Londra, Marea Britanie. În prezent, compania are birouri și în Vilnius, Berlin, Istanbul și Varșovia.

TransferGo oferă transfer de bani la nivel internațional, rapid și la costuri mici, între 48 de țări din întreaga lume. Folosind sistemul inovator TransferGo, migranții pot trimite bani peste hotare folosind un model digital din cont în cont, care înseamnă că banii nu trebuie să părăsească țara: banii sunt transferați local-in local-out.

TransferGo este activ pe piața din România din iunie 2015.

Pentru mai multe detalii, accesați: www.transfergo.ro.

loading...