Breaking news

TransferGo extinde disponibilitatea serviciilor sale în România și alte trei țări

loading...

TransferGo, companie de transferuri online internaționale rapide, anunță extinderea disponibilității serviciilor Astăzi și Acum. Cele două servicii devin disponibile și în weekend, în intervalul 10:00 – 18:00, iar programul în timpul săptămânii se prelungește cu patru ore.

Serviciile TransferGo Astăzi și Acum permit transferul de bani în aceeași zi, respectiv în interval de 30 de minute de la efectuarea tranzacției. Programul extins a fost deja implementat în patru țări din Europa: România, Lituania, Letonia și Ucraina.

„De-a lungul timpului, am observat că, pentru utilizatorii noștri, este foarte importantă flexibilitatea serviciului de transfer  – să poată trimite bani rapid, oricând. Acest lucru se aplică și utilizatorilor din România. Tocmai de aceea, lansarea serviciilor Astăzi și Acum a fost încă de la început o formă de a răspunde nevoii clienților noștri de a efectua transferuri în timpul cel mai scurt, în siguranță și la costuri eficiente. Ne bucurăm că acum putem extinde accesibilitatea celor două servicii seara și în weekend, două intervale solicitate de către utilizatori, și să facem astfel primele demersuri către a oferi toate serviciile noastre în sistem 24/7, către toți utilizatorii”, a declarat Marius Nedelcu, Head of Growth TransferGo.

La începutul anului, TransferGo anunța tranzacții internaționale în valoare totală de 1,25 de miliarde de euro în 2018, dintre care 100 de milioane de euro au fost transferați doar în România.

Despre TransferGo

TransferGo este o companie de transfer internațional de bani online, în timp real și la costuri mici, pentru persoanele care doresc să trimită bani familiilor lor, fără a plăti taxele mari percepute de bănci. Compania a fost înființată în 2012 de patru fondatori de origine lituaniană, iar sediul central se află în Londra, Marea Britanie. În prezent, compania are birouri și în Vilnius, Berlin, Istanbul și Varșovia.

TransferGo oferă transfer de bani la nivel internațional, rapid și la costuri mici, între 48 de țări din întreaga lume. Folosind sistemul inovator TransferGo, migranții pot trimite bani peste hotare folosind un model digital din cont în cont, care înseamnă că banii nu trebuie să părăsească țara: banii sunt transferați local-in local-out.

TransferGo este activ pe piața din România din iunie 2015.

Pentru mai multe detalii, accesați: www.transfergo.ro.

loading...