Breaking news

TransferGO, 17,5 milioane de dolari strânși în seria B de finanțare

loading...

TransferGo, companie de transferuri online internaționale rapide, anunță finalizarea seriei B de finanțare. În total, au fost strânse 17,5 milioane de dolari, prin participarea majoritară a Vostok Emerging Finance și a Hard Yaka, din Silicon Valley, precum și a Revo Capital, U-Start Club sau Practica Capital.

A doua etapă s-a desfășurat în două tranșe, prima fiind derulată în luna mai. În paralel, pe Seedrs a rulat și o campanie publică de finanțare, care a depășit obiectivul stabilit inițial.
În octombrie 2018, TransferGo a lansat primul serviciu complet gratuit de transferuri internaționale, care permite transferuri oriunde în lume fără comision la tranzacție sau conversie.

TransferGo este cea mai rapidă și cea mai sigură companie de transferuri online din Europa. Pe Trustpilot, o platformă publică de recenzie a businessurilor online, utilizatorii au acordat companiei un scor de 9,6, iar NPS (Net Promoter Score) indică o creștere de până la 75 din punct de vedere al afinității față de brand, pe baza unor indicatori precum transparența, încrederea și experiența utilizatorului. Datorită infrastructurii și tehnologiei brevetate, compania permite transferuri internaționale în doar 30 de minute.

„Până acum, am înregistrat creșteri de 100% de la un an la altul și ne propunem să accelerăm ritmul de creștere. Fondurile rezultate în urma campaniei vor fi folosite pentru a susține expansiunea la nivel internațional și a crește cota de piață în special în țări precum Turcia, India, Ucraina și Rusia, continuând să inovăm prin produsele și serviciile oferite clienților noștri. Investițiile la nivel global și perspectiva extinderii portofoliului de servicii oferite clienților ne ajută să ne consolidăm poziția în piețe extrem de importante pentru noi din punct de vedere strategic și operațional, printre care și România. De asemenea, ne bucurăm să avem susținerea investitorilor noștri și a lui Greg Kidd, de la Hard Yaka, a cărui experiență cu unele dintre cele mai mari fintechuri reprezintă un aport valoros pentru noi”, a declarat Daumantas Dvilinskas, CEO și Cofondator.

„Ne bucurăm să putem susține echipa TransferGo odată cu intrarea într-o nouă etapă de evoluție. Atenția pe care o acordă clineților și inovației produselor și serviciilor oferite îi definește ca una dintre cele mai dinamice companii de profil din Europa. Am asistat recent la implementarea unui sistem de plăți instante prin Ripple și a unui serviciu complet gratuit de transferuri internaționale, ceea ce ne oferă garanția unei preocupări constante pentru îmbunătățirea experiențe consumatorului”, a completat Greg Kidd, cofondator Hard Yaka.

Despre TransferGo

TransferGo este o companie de transfer internațional de bani online, în timp real și la costuri mici, pentru persoanele care doresc să trimită bani familiilor lor, fără a plăti taxele mari percepute de bănci. Compania a fost înființată în 2012 de patru fondatori de origine lituaniană, iar sediul central se află în Londra, Marea Britanie. În prezent, compania are birouri și în Vilnius, Berlin, Istanbul și Varșovia.

TransferGo oferă transfer de bani la nivel internațional, rapid și la costuri mici, între 48 de țări din întreaga lume. Folosind sistemul inovator TransferGo, migranții pot trimite bani peste hotare folosind un model digital din cont în cont, care înseamnă că banii nu trebuie să părăsească țara: banii sunt transferați local-in local-out.

TransferGo este activ pe piața din România din iunie 2015.

Pentru mai multe detalii, accesați: www.transfergo.ro

loading...