Breaking news

Trandafirii criogenati, darul perfect pentru orice ocazie, de la Afrodytestyle.ro

Nasterea unui copil, un botez, o aniversare, o nunta sau o cununie civila ori chiar absolvirea unei scoli sau obtinerea jobului de vis sunt doar cateva momente cu totul speciale in viata unui om. Iar aceste ocazii merita sarbatorite. Si cum altfel daca nu cu o atentie speciala. Aici incepe cautarea unui obiect cu o simbolistica aparte. Un cadou care sa reinvie in timp emotiile acelei clipe unice. Florile reprezinta un dar personal, pentru ca sunt alese in functie de preferintele celor carora le oferi, de culori ori de petalele care le alcatuiesc corola

 Nu stii ce cadou sa alegi? Afrodytestyle iti recomanda

Fara indoiala, o floare daruita va naste un zambet pe chipul destinatarului. De cele mai multe ori, insa, marea dilema a celor care ofera flori este alegerea acestora. In ajutor vine Afrodytestyle.ro cu o colectie de trandafiri criogenati. Iar pentru aceasta optiune sunt multe motive. Iata doar cateva: rezista in timp, sunt prezentati in aranjamente superbe si in culori diverse, reprezinta un element special de decor. Iata ca un trandafir poate deveni un cadou deosebit pentru o ocazie aparte. Sa nu uitam insa ca aceste aranjamente vor trezi, in sufletul celor carora le daruiti, emotiile momentului in care au fost oferiti. Iar acest lucru se va intampla mult in timp.

Apreciati inca din Grecia Antica, trandafirii nu si-au pierdut in timp simbolistica. Sunt prezenti in viata noastra, ne incanta privirea, ne dezmiarda simturile, ne incalzesc sufletul. Criogenati, trandafirii pot fi oferiti celor dragi sub diferite forme de prezentare. In cupola cu trandafiri criogenati, florile, natural conservate, sunt plasate pe un blat de lemn, intr-o compozitie artistica, acoperita cu o bolta din sticla care confera protectie. Un alt aranjament, cu o nota romantica in plus este cel al trandafirilor criogenati in cutie. Trandafirii naturali, supusi procedurii speciale pentru dobandirea… nemuririi, vor ramane, peste ani, marturie momentului in care au fost daruiti. Mai multe aranjamente de trandafiri criogenati pot fi descoperite pe Afrodytestyle.ro. Acestea sunt cadouri perfecte pentru diferite ocazii. Vei gasi modele diverse potrivite unor momente romantice, dar si compozitii perfecte pentru o aniversare sau o alta ocazie speciala.

Trandafirii criogenati rosii, optiunea perfecta

Se spune ca rosu apare mereu in raspunsurile persoanelor intervievate asupra culorii preferate. Si nu e de mirare, pentru ca aceasta culoare este asociata cu viata, dar si cu iubirea sau pasiunea. Rosul are o simbolistica aparte pe toate continentele si este placut privirii. Asadar cu un cadou realizat dintr-un aranjament de trandafiri criogenati rosii nu vei da gres. Plasati in cutie, sub o cupola de sticla sau protejati de propriul glob, trandafirii rosii sunt, mereu, un dar potrivit. Criogenati, acestia vor ramane timp indelungat un element central de decor, un subiect de conversatie, dar si o amintire placuta.

Nu te-ai decis? Arunca o privire pe site

Nu esti decis sau decisa asupra aranjamentului care sa se plieze perfect ocaziei cu care vrei sa-l daruiesti? Afrodytestyle.ro iti vine din nou in ajutor. In magazinul online gasesti imagini cu diferite compozitii care te pot inspira pentru alegerea perfecta. Tot in magazinul online vei descoperi simbolistica trandafilor, a culorilor acestora, informatii despre criogenarea florilor, ingrijirii lor, dar si alte date utile. Inspira-te si ofera un cadou special!

>