Breaking news

Tramvaie blocate în Drumul Taberei din cauza unui accident rutier

Un accident rutier produs la intersecţia Bulevardului Timişoara cu Bulevardul Braşov din Drumul Taberei, a blocat traficul rutier în zonă. Zeci de tramvaie fiind blocate minute bune pe linia ferată.

tramvaie blocateDouă mașini s-au ciocnit luni în jurul orei 11, în zona Drumul taberei, după ce unul dintre șoferi nu a acordat prioritate. Astfel că traficul rutier a fost dat peste cap, iar circulația tramvaielor, paralizată.

Este vorba despre un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme. Un autoturism a încercat să schimbe direcţia de mers şi nu a acordat prioritate. Cele două maşini au intrat în coliziune şi o persoană a fost rănită uşor. Circulaţia este restricţionată. În aproximativ 30 de minute se va da drumul la circulaţie , cel mai probabil, şoferul riscă un dosar penal pentru vătămare corporală”, a declarat Andrei Codău, purtător de cuvânt Poliţia Rutieră Bucureşti.

Liniile de tramvai 8, 25 şi 35 sunt blocate chiar la intersecţia Bulevardului Timişoara cu Bulevardul Braşov din Drumul Taberei.

Unul dintre şoferii implicați în accident, a fost rănit şi a avut nevoie de îngrijiri medicale de la medicii de pe ambulanţa care a sosit la faţa locului.

>