Breaking news

Traian Preoteasa, numit Director General interimar la CFR Marfă

loading...

Compania naţională CR Marfă, are de azi, un nou Director General. Traian Preoteasa a fost numit proviozoriu, de către Consiliul de Administraţie, la conducerea societăţii feroviare de transport marfă.

Consiliul de Administraţie al CFR Marfă, l-a numit joi, în funcţia de director general provizoriu pe domnul Traian Preoteasa.

Traian Preoteasa, de profesie inginer şi cu o experienţă profesională de aproape 30 de ani în domeniu, a ocupat până în prezent funcţia de director general adjunct Tehnic în cadrul CNCF CFR SA. De-alungul carierei a ocupat pe rând diverse poziţii, de la inginer stagiar în cadrul Reviziei de Vagoane Craiova (1990-1994), la director general al CNCF CFR SA (în perioada 2005-2006), director general adjunct la SNTFC CFR Călători (2005) sau consilier pe probleme feroviare al Ministrului Transporturilor (în perioada 2017-2018).

Această decizie a fost luată după ce membrii Consiliului de Administraţie au luat act şi au aprobat demisia domnului Marinică Voicu din funcţia de director general.

loading...

Cmentariile sunt închise

English English French French Italian Italian Romanian Romanian