Breaking news

Traian Preoteasa, numit Director General interimar la CFR Marfă

loading...

Compania naţională CR Marfă, are de azi, un nou Director General. Traian Preoteasa a fost numit proviozoriu, de către Consiliul de Administraţie, la conducerea societăţii feroviare de transport marfă.

Consiliul de Administraţie al CFR Marfă, l-a numit joi, în funcţia de director general provizoriu pe domnul Traian Preoteasa.

Traian Preoteasa, de profesie inginer şi cu o experienţă profesională de aproape 30 de ani în domeniu, a ocupat până în prezent funcţia de director general adjunct Tehnic în cadrul CNCF CFR SA. De-alungul carierei a ocupat pe rând diverse poziţii, de la inginer stagiar în cadrul Reviziei de Vagoane Craiova (1990-1994), la director general al CNCF CFR SA (în perioada 2005-2006), director general adjunct la SNTFC CFR Călători (2005) sau consilier pe probleme feroviare al Ministrului Transporturilor (în perioada 2017-2018).

Această decizie a fost luată după ce membrii Consiliului de Administraţie au luat act şi au aprobat demisia domnului Marinică Voicu din funcţia de director general.

loading...