Breaking news

Traian Băsescu și Elena Udrea îl votează pe Crin Antonescu la prezidențiale

Băsescu a schimbat macazul. Îl face praf pe Ponta și îl susține pe Crin Antonescu la alegerile prezidențiale ca și candidat al dreptei. Udrea spune că îl votează pe Crin în turul doi.

basescu - udrea - antonescuUdrea și Băsescu l-au reevaluat pe Crin Antonescu și au decis că este o variantă mai bună la Președenția României, decât Victor Ponta.

După ce l-a făcut paiață, acum, Băsescu spune că Antonescu este o variantă mult mai bună la prezidențiale, decât premierul Ponta.

Și asta pentru că liderul PSD l-a acuzat pe Băsescu că a vândut interesele României la Bruxelles.

Decât un plagiator mincinos ca Ponta, orice soluție este mai bună. Pentru că Ponta guvernează mințind, plagiatul este doar ceea ce știm noi cert din minciunile lui Ponta. Omul ăsta minte de dimineața până seara.  Păi cum credeți că nu s-ar găsi o formulă, în toată dreapta, pentru turul doi în care să se meargă cu candidatul dreptei, indiferent cine ar fi, să fie susținut de toate partidele și partidulețele din spectrul de dreapta”, a declarat Băsescu, luni seară la B 1 TV.

Băsescu a mai spus și că dacă USL se rupe, PSD nu are nicio șansă să câștige alegerile prezidențiale: PSD dacă se dezlipește de PNL, n-are nicio șansă să dea președintele, pentru că liberalii cum sunt cum nu sunt, cu toate partidele, mai mici mai mari, îl bat pe ponta în turul doi. Eu nu le dau nicio șansă să câștige prezidențialele dacă se rup. PSD, ei se joacă de-a Crin să vedem dacă o să fie candidatul nostru. Ei trebuie să știe că în momentul în care stabilesc să aibă propriul lor candidat, atunci vor pierde alegerile. Eu zic că PSD nu poate câștiga singur alegerile. după mine, ponta n-are nicio șansă să iasă președintele României, pentru că asta presupune ruperea USL și ieșirea de la guvernare a PNL.

Coincidență sau nu, la trei zile de la declarația lui Băsescu, Elena Udrea a declarat la Realitatea TV că îl va vota pe Crin Antonescu în turul doi, într-o confruntare cu Ponta.

O să votez cu candidatul dreptei, chiar dacă azi nu putem spune că PNL se comportă ca un partid de dreapta, chiar dacă azi putem spune că Crin Antonescu este făuritorul USL şi a participat la suspendarea preşedintelui. Sigur (voi vota cu Crin Antonescu, n.red.)! Voi vota cu candidatul dreptei. Dar avem o şansă să nu fie Crin Antonescu, dacă vom reuni toate forţele dreptei. Nu este exclus (ca Traian Băsescu să-l susţină pe Crin Antonescu, la prezidenţiale în 2014)”, a declarat Elena Udrea, la emisiunea Jocuri de putere.