Breaking news

Băsescu se filmează la Cotroceni cu glonțul pe birou

Traian Băsescu a postat pe Facebok un video în care apare un glonț pe masa prezidențială.

Băsescu a postat luni, pe rețeaua de socializare, Facebook, un material video prin care mulțumește celor care l-au felicitat de ziua lui dar și prin care ne amenină că va rupe tăcerea.

Vreau să mulţumesc tuturor acelor care anul acesta m-au felicitat cu ocazia zilei mele de naştere. Fie că au făcut-o pe Facebook, fie că au făcut-o pe Internet, fie că au făcut-o prin mesaje lăsate la cabinet. M-a impresionat numărul extraordinar de mare de vizitatori de pe Facebook: 185.000 din care 12.000 de Like-uri şi 4.000 de mesaje. Îi aigur că rămân acelaşi preşedinte. Chiar dacă în ultimul timp am tăcut puţin, nu înseamnă că am început să gândesc altfel despre ţara mea şi acest lucru îl veţi vedea curând”, spune Traian Băsescu în mesajul video.

În mesajul video filmat de Băsescu în biroul său de la Cotroceni unde pe masă se observă în video că ține un glonte de calibru.

Bogdan Oprea, purtător de cuvând al Administrației Prezidențiale a precizat pentru rtv.net că respectivul glonț este defapt o brichetă primită cadou de Băsescu.

>