Breaking news

Traian Băsescu: Am fost la Elena Udrea acasă, în arest la domiciliu

loading...

Traian Băsescu a declarat marți seară la B1 TV, că a fost acasă la Elena Udrea, după ce a fost trimisă în arest la domiciliu, în dosarul șpăgii din afacerea Microsoft.

basescu si udrea - pmpTraian Băsescu a fost la ceas de seară, în casa Elenei Udrea, din complexul rezidențial Stejarii, din București, dar și în arestul preventiv.

Fostul președinte al României, a declarat la emisiunea ”Ultimul Cuvânt” de la B1 TV că a vizitat-o pe Udrea la ea acasă, după ce a fost arestată la domiciliu și că vorbește zilnic cu ea.

Băsescu a spus că el crede în continuare în Elena Udrea și nu crede că aceasta a luat șpagă și că încearcă să o convingă că nu a abandonat-o.

După care, Băsescu a făcut o adevărată pledoarie în favoarea lui Udrea: Singurul lucru care mi se pare excesiv, este numărul mare de cereri de arestare. Mi se pare că există această presiune pe procurori să facă repede dosarele penale. Parcă se pune prea mare preț pe denunțurile astea. Lângă denunț trebuie să mai pui ceva.

Elena Udrea se află în stare de arest la domiciliu din data de 17 februarie, în dosarul Microsoft, în care este acuzată de luare de mită și trafic de influență.

loading...