Breaking news

Traian Băsescu a transmis un mesaj de condoleanțe familiei scriitorului Fănuș Neagu

loading...

Preşedintele României, Traian Băsescu, a transmis marţi, 24 mai, un mesaj de condoleanţe familiei scriitorului Fănuş Neagu.

COTROCENI - CONSULTARI - PARTIDE POLITICEȘeful statului a  transmis sincere condoleanțe familiei scriitorului și a declarat că a primit cu tristețe vestea trecerii în neființă a lui Fănuș Neagu.

Am primit cu tristeţe vestea plecării dintre noi a scriitorului Fănuş Neagu. Personalitate însemnată a culturii române, Fănuş Neagu ne-a dăruit, prin întreaga sa activitate de peste 50 de ani, o operă valoroasă prin măiestria sa artistică şi prin forţa metaforei cu care a surprins perioada pe care a traversat-o. A fost simbolul unei generaţii care a asumat literatura ca expresie a libertăţii şi a valorii.Fănuş Neagu va rămâne în amintirea noastră pentru devotamentul cu care s-a dedicat vocaţiei sale remarcabile de scriitor. Sincere condoleanţe familiei, prietenilor şi tuturor celor care i-au rămas alături în suferinţă. Dumnezeu să-l odihnească!”, se arată în mesajul de condoleanțe al Președintelui României, remis exclusivNEWS.ro.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>