Breaking news

Pârtieeee…..Din vârful muntelui, Băsescu minte poporul cu televizorul

Băsescu a lansat pe Facebook un clip filmat pe pârtie prin care îndeamnă românii să voteze cu ARD.

Băsescu minte din nou poporul cu televizorul. Sâmbătă dimineață a spus presei că a venit la Predeal ca să se liniștească și să se gândească la ce va face după alegeri.

În realitate, Băsescu a mers la munte ca să filmeze un clip electoral pe pârtie prin care acuză USL că merge spre est, adică către Rusia și China și că românii să voteze cu ARD care țin cu Europa și SUA.

 ”De şapte luni avem la putere lideri politici care atacă permanent UE și liderii Uniunii, de 7 luni avem lideri politici care atacă permanent parteneriatul cu SUA și Departamentul de stat al Statelor Unite. Ziua de mâine este decisivă. românii ne vor arăta dacă rămânem în zona gri, acolo unde politicienii aflați la putere susțin că trebuie să fim mai aproape de Rusia și China sau ne continuăm drumul consolidat spre Bruxelles și spre parteneriatul cu America.  Acesta este votul pe care-l veți da mâine de aceea vă chem români să veniți la vot și să spuneți dacă vreți în zona gri sau să ne consolidăm acolo unde eu am crezut că e locul nostru, în europa și în parteneriatul cu america, veniți la vot direcția este europa și aprt strat cu SUA, acolo ne vom găsi și securitatea și viitoarea prosperitate. Eu votez”, spune Băsescu în clipul electoral.

A repetat obsesiv parteneriat cu SUA și calea către Europa și îndeamnă românii la vot, deși în vară le-a cerut să nu voteze.

Deci, Băsescu manipulează românii în funcțiile de propriile interese. Când avea nevoie de absenteism ca să câștige la masa verde, le-a spus să stea acasă iar mâine îi vrea la urne ca să-i voteze PDL-ul mascat în ARD.

Oare câte de proști îi crede Băsescu pe români?

>