Breaking news

Traian Băsescu a deraiat în direct la România TV

Suspendatul Traian Băsescu continuă să își facă adversarii mincinoși și să atace Antenele.

Președintele suspendat al României, Traian Băsescu a deraiat rău de tot marți seară, în direct la România TV.  Băsescu a continuat să repete obsesiv că Ponta minte și că a plagiat iar Antenele lui Voiculescu îl atacă.

Și probabil din cauza vârstei și a oboselii, Băsescu a deraiat rău de tot în direct, spunând că Antenele lui Voculescu lupă împotriva interesului național și că reprezintă vulnerabilități la adresa siguranței statului.

”Ponta e mincinos, n-ai ce să-i faci, minte cu o lejeritate extraordinară, iar Dragnea este lipsit de caracter. Dan Voiculescu măcar a fost cinstit. Spre deosebire de toţi ăştia, măcar este un adversar cinstit. El şi-a pus trusturile media de 7 ani pe mine pentru denigrare. A fost singurul care acum două luni a spus „ăsta e graficul de suspendare a preşedintelui”. A dat 60 de zile, s-a produs în 59. Mai mult respect am pentru el, care spune că ăsta e interesul meu, decât pentru ceilalţi care spun că sunt pentru interesul naţional. El are interese personale: bani, influenţă, să-şi salveze pielea de la puşcărie. El spune că „nu mă interesează altceva decât să fur în continuare de la stat şi să-mi apăr pielea în faţa justiţiei”. E mult mai cinstit decât ăştia care vor să destabilizeze politic ţara. Măcar Voiculescu spune că nu dă doi bani pe interesul naţional. El plăteşte oameni să lupte împotriva interesului naţional. Unul dintre motivele pentru care eu am vorbit de vulnerabilităţi la adresa siguranţei naţionale a fost ceea ce face trustul Intact. Când ai o asemenea forţă mediatică îndreptată spre dezinformarea populaţiei, trebuie să ţii cont că picurând minciuni către populaţie cu toate gurile de foc, sigur că până la urmă populaţia devine manipulabilă. Şi ajunge să spună exact ce spune Morsa competentă Chireac, Gâlmea… Gâdea, Radu Tudor. Oamenii ăştia de dimineaţa până seara lansează minciuni şi ajung cei care privesc la televiziunile trustului să înceapă să creadă. Sunt şi oameni cinstiţi, dar sunt propagandiştii care sunt plătiţi”, a spus Băsescu vădit obosit și incoerent în direct la România TV.

Ca săl credem și să nu îl catalogăm drept minicinos, ar trebui ca domnul Băsescu să spună câți bani a dat PDL și el direct la presa de partid ca să-i cânte osanale

Peste tot pe unde merge, Băsescu are același discurs retoric, toți fură și mint iar el ca un smerit s-a luptat opt ani de zile să capete independența justiției.