Breaking news

TRAGETIDE | O fetiță de 4 ani din satul Banov, luată de ape, e de negăsit de patru zile

O fetiță de doar patru anișori a dispărut vineri în apele învolburate ale râului Dâmbovnic, din cauza părinților care au ales să traverseze cu căruța.

fetita luata de ape teleormanO familie din satul Banov localitatea Poeni, în zona Videle trece prin clipe dramatice. Fetița lor, în vârstă de patru ani, a fost luată de ape și nu a fost găsită nici până azi, de pompieri.

Tragedia s-a produs vineri după amiază, când fata se afla în căruță alături de tatăl și mama ei, dar și de alți doi frați, a fost luată de ape, scrie explozivnews24.ro. Din cauza curenților puternici, căruța s-a răsturnat în momentul în care au încercat să traverseze râul

Nu era prima dată când bărbatul traversa râul cu căruța. Numai că, din cauza precipitațiilor abundente din ultimele zile, nivelul apei a crescut foarte mult, iar bărbatul nu a apreciat corect nivelul apei.

Doi dintre copii au reusit să se agate cu ultimele puteri de părinti și au fost salvați. Nu aceeasi putere a avut-o si fetita cea mica, de 4 ani, care a fost înghițită de apele învolburate.

Încă de vineri seară, fetita este căutată de Detașamentul de Pompieri Videle. Șansele ca fetița să fie găsită în viață sunt ca și inexistente.

Acum, părinții vor fi anchetați de către Protecția Copilului Alexandria pentru negliejță și ar putea fi acuzați de anchetatori de ucidere din culpă.

>