Breaking news

Tragedie la Hollywood | Actorul Paul Walker şi-a pierdut viaţa într-un accident auto

Cetatea filmului este în doliu. Actorul Paul Walker, devenit faimos pentru rolul din seria „Furios şi iute” şi-a pierdut viaţa într-un accident auto produs în această dimineaţă în sudul Californiei.

paul walkerPaul Walker și-a pierdut viața la doar 40 de ani. Prietenii, familia și colegii actorului sunt în stare de șoc. Paul era pasager într-un autoturism Porsche condus de către un prieten al actorului. Șoferul a pierdut controlul autoturismului, s-a lovit de un stâlp şi a luat foc. Ambii pasageri au murit pe loc.

Paul Walker se îndrepta spre un eveniment caritabil pentru fundaţia sa Reach Out Worldwide.

Cu inima îndoliată trebuie să confirmăm că Paul Walker a murit într-un tragic accident de autoturism în timp ce se deplasa către un eveniment de caritate pentru organizaţia sa Reach Out Worldwide. El era pasager în maşina condusă de un prieten. Ambii şi-au pierdut viaţa”, se arată în mesajul publicat pe pagina de socializare a actorului.

Paul Walker şi-a început cariera de tânăr, fiind protagonistul mai multor reclame. În 1986, el a debutat într-un rol în filmul „Monster in the Closet”. Au urmat numeroase roluri în seriale TV, precum „Highway to Heaven”, „Throb” sau „Tânăr şi neliniştit”.

Actorul a devenit celebru jucând în franciza „Furios şi iute/ The Fast and The Furious”.

Pe 13 decembrie 2013, va fi lansat, în Statele Unite ale Americii, lungmetrajul „Hours”, în care Paul Walker are un rol important. El mai lucra la filmele „Brick Mansions” şi „Furios şi iute 7”.

Numeroase vedete de la Hollywood, printre care actorii Vin Diesel, James Franco, Dwayne Johnson, Jessica Alba şi regizorul Roland Emmerich, şi-au exprimat, duminică, pe Twitter, regretul faţă de moartea actorului american Paul Walker.

Actriţa Jessica Alba a publicat pe contul său de Twitter un mesaj în care spune că, în acest moment, gândurile ei se îndreaptă către familia actorului: A fost o persoană minunată.

Totodată, Alyssa Milano a scris: Nu, nu, nu! Odihneşte-te alături de îngeri. Tu, băiat simpatic.

De asemenea, actorul James Franco a publicat o poză cu actorul alături de mesajul: Multă dragoste pentru Paul Walker. Foarte trist. A oferit multă bucurie.

Regizorul Roland Emmerich a scris: Sunt extrem de trist la aflarea veştii că Paul Walker a murit. Odihneşte-te în pace.

Trupul lui Paul Walker era ars atât de rău încât medicul legist nu a putut să-l identifice. Acesta așteaptă fișa medicală pentru a-l identifica pe el și pe prietenul său, Roger Rodas, cel care conducea mașina.

accident masina paul walker