Breaking news

Tragedia de pe DN1, produsă de sinucigașul George Dumitru, a scos în stradă localnicii din Câmpina

Peste 1000 de persoane au protestat marți la Câmpina, urmare a accidentului rutier produs pe DN1, sâmbătă, te bucureșteanul sinucigaș, George Dumitru. Oamenii sunt nemulţumiţi de felul cum sunt administrate drumurile naţionale și de lipsa separatoarelor de drum de pe DN1.

protest tragedie campinaTragedia rutieră soldată cu 6 morți, a scos localnicii din Câmpina, în stradă. Oamenii, majoritatea îmbrăcați în negru, au manifestat pașnic după tragedia de sâmbătă de pe DN1, când un şofer sinucigaş a intrat cu maşina într-un alt autovehicul, omorând cinci persoane nevinovate.

Protestatarii au afişat pancarte şi mesaje în memoria celor cinci morţi nevinovaţi, originari din Câmpina, şi protestează la adresa autorităţilor care nu au montat separatoare între sensurile de mers de-a lungul drumurilor naţionale şi să găsească soluţii pentru a creşte siguranţa pe şosele. Protestul a avut loc în centrul oraşului, la Casa Cărţii.

În acest eveniment tragic şi-au pierdut viaţa şase oameni, cetăţeni ai municipiului Câmpina, eveniment ce putea fi evitat dacă în ultimii 20 de ani autorităţile care se ocupă de administrarea drumurilor naţionale ar fi montat pe DN1, drum naţional, separatoare între sensurile de mers. Vă aşteptăm să veniţi îmbrăcaţi în negru, marţi, 30 septembrie, ora 17.00, în centrul municipiului Câmpina, zona Casa Cărţii, să arătăm că ne pasă şi suntem solidari cu concetăţenii noştri care trec prin această tragedie. Să ne gândim că din cauza indiferenţei autorităţilor şi noi putem fi oricând victime”, spun organizatorii acţiunii de protest.

George Dumitru, un tânăr de 28 de ani părăsit de iubită, a intrat sâmbătă cu 180 km/h pe contrasens, pe DN1, în dreptul localităţii Păuleşti, din apropiere de Câmpina, lovind în plin un autovehicul care circula regulamentar. În urma impactului, sinucigaşul şi cei cinci pasageri ai celeilalte maşini au murit pe loc.

Înainte cu câteva ore de a produce tragicul accident, bucureșteanul și-a anunțat gestul sinucigaș, printr-un mesaj postat pe facebook.

Aveţi grijă de voi prieteni, amici, cunoştinţe! Eu plec într-o lume mai bună şi aveţi grijă pe cine iubiţi să nu păţiţi la fel ca mine! Vă iubesc pe toţi! Iartă-ma, Doamne, pentru ceea ce fac, dar aşa nu mai rezist să trăiesc“, este mesajul postat de bărbat pe contul său de Facebook

George Dumitru lucrase în ultimii ani pe vase de croazieră şi văzuse aproape întreaga lume, spun membrii familiei şi apropiaţi ai acestuia.

>