Breaking news

Traficul feroviar pe Valea Prahovei, reluat după 4 ore

loading...

După patru ore de blocaj, traficul feroviar pe Valea Prahovei a fost reluat. Acesta fusese întrerupt la ora 12.30 ca urmare a ruperii liniei de contact  între stațiile Comarnic și Valea Lungă.

trenDefecțiunea s-a produs după ce pantograful unui tren de marfă a rupt linia de contact ceea ce a dus la înteruperea alimentării cu curent electric a liniei de cale ferată. Acest lucru a dus la blocarea circulației, iar patru trenuri personal au fost oprite în stațiile de pe traseu.

Compania Natională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că circulaţia feroviară pe relaţia Comarnic – Valea Largă a fost reluată în condiţii de siguranţă începând cu ora 16.30. În intervalul orar 12.30-16.30 traficul feroviar a fost întrerupt pe Valea Prahovei deoarece linia de contact a fost ruptă de pantograful unui tren de marfă. Până la redeschiderea circulaţiei, toate cele 6 trenuri care se aflau în trafic, în intervalul orar sus-menţionat, au staţionat în gările adiacente. Începând cu ora 16.30 s-a reluat circulaţia trenurilor între Comarnic şi Valea Largă, pe firul I, cu o restricţie de 20 km/h, 6 trenuri de călători (Acc 1621, R 347-2, Ic 533, P 3016, R 346-1 şi R 832) urmând să ajungă la destinaţie cu întârzieri cuprinse între 30 de minute şi 250 de minute”, a declarat Oana Brânzan, șef Birou Presă CFR Călători.

loading...