Breaking news

Trafic RECORD | 126.148 de persoane au citit exclusivNEWS.ro pe 14 noiembrie 2014

exclusivNEWS.ro doboară record după record la capitolul audiență. La o zi de când a înregistrat peste 61.000 de vizitatori unici, site-ul de știri a reușit o performanță dublă, pe 14 noiembrie.

exclusivnews.roSite-ul de știri exclusivNEWS.ro devine pe zi ce trece tot mai popular și pe placul românilor. O dovedesc datele de trafic, din ultimele trei zile. Dacă pe 12 noiembrie se înregistrau doar 6000 de vizitatori unici, numărul acestora a crescut de peste zece ori, pe 13 noiembrie.

exclusivNEWS.ro a înregistrat pe 13 noiembrie 2014, cel mai mare trafic, din întreaga existență a site-ului de știri naționale și internaționale. Potrivit Google Analytics: 61.210 vizitatori unici, 63.369 de vizite și 77.053 de pagini vizualizate.

Nici nu am apucat să ne bucurăm bine de recordul de trafic înregistrat pe 13 noiembrie, căci vizitatorii au dat năvală și pe 14 noiembrie, când traficul a fost mai mult decât dublu față de ziua precedentă.

Astfel, potrivit datelor oficiale prezentate de Google Analytics, pe data de 14 noiembrie 2014, excluisvNEWS.ro a fost vizitat de 126.148 de persoane, care împreună au efectuat 131.806 de vizite și au vizualizat 157.590 de pagini.

 La fel ca și pe 13 noiembrie, știrea care a fost în topul accesărilor, pe 13 noiembrie, a fost  ”Oana Stancu l-a făcut praf pe Victor Ponta, în direct la Antena 3”.
Semn că atacul Oanei Stancu la adresa lui Victor Ponta, a fost pe placul adversarilor premierului.

Astfel că pe 14 noiembrie, exclusivNEWS.ro, a realizat cel mai mare trafic, în doar 24 de ore, din toți cei cinci ani de existentă.

Lansat pe 30 decembrie 2009, exclusivNEWS.ro a reușit să se impună în cei cinci ani de existență, ca o sursă de informare credibilă și cât mai imparțială.

Pe lângă informarea zilnică, exclusivNEWS.ro și-a propus și a reușit să promoveze succesele românilor pe plan internațional cât și să promoveze tinerii talentați indiferent de domeniul de activitate.

Laurian Manta, Mihai Șucată, Mihai Radu, Dragoș Popa, Marius Copil, Patrick Ciorcilă, Sorin TalpoșiPetrică Bordinc Radu Tudor Gabriel Cindea,  Diana Bart, sunt doar o parte dintre tinerii talentați promovați în ultimul an de exclusivNEWS.ro.

În cei cinci ani de existență, exclusivNEWS.ro a reușit să realizeze interviuri exclusive cu Nadia Comăneci, Ilie Năstase, Stela Popescu, Marian DrăgulescuAndreea Marin, Andreea Ulmeanu, Elisabeta Lipă, Andreea Răducan,Cătălina Ponor, Larisa Iordache, Octavian Bellu, Gabriela Szabo, și lista poate continua.

Până în prezent, știrile exclusivNEWS.ro au fost preluate de ziare naționale precum Adevărul, Național, Libertatea, Click, Ghimpele, Gazeta Sporturilor, televiziuni de știri precum: Realitatea TV, Antena 3, România TV. Cât și de site-uri și agenții de știri precum: HotNews, antena3.ro, realitatea.net, rtv.net, gandul.info, cancan.ro, dcnews.ro, ziarulring.ro, reportervirtual.ro, paginademedia.ro, radardemedia.ro, ciao.ro, actualmm.ro, dejeanul.ro, ilovebraila.ro, citynews.ro, sau radiouri precum Radio Moldova Chișinău, Hello Radio, Radio Sibiu sau Heart Radio.

 exclusivNEWS.ro mulțumește tuturor celor care au citit știri în cei aproximativ cinci an de când există în mediul online și redacția de știri a site-ului promite să muncească 24 din 24 pentru a oferi în cel mai scurt timp cele mai bune și interesante știri de pe mapamond.

exclusivNEWS.ro, un șite de știri exclusiv pe gustul tău!

>