Breaking news

Totul despre vitrina rece pentru fructe și legume: volum, temperatură, caracteristici

Vitrina rece este un element esențial în numeroase afaceri din domeniul ospitalității. Acest echipament joacă un rol crucial, menținând materia primă și produsele la o temperatură optimă, prelungindu-le astfel termenul de valabilitate și prezentând conținutul într-o manieră atrăgătoare pentru clienți. Aceasta se traduce prin creșterea profiturilor afacerii dumneavoastră. În acest articol, vom explora detaliat un model pentru fructe și legume, potrivit pentru stocarea și prezentarea elegantă a produselor.

Descrierea modelului BHZ0067

Modelul BHZ0067 este o vitrină rece verticală – https://fresco.ro/vitrina-calda-rece-patiserie-cofetarie.html – cu o capacitate impresionantă de 3,3 metri pătrați. Aceasta dispune de 3 polițe și ocupă un spațiu de 208x80x204 cm, având o greutate de 300 de kilograme. Vitrina este construită din inox, cu o izolație de 40 mm, asigurând astfel o rezistență și eficiență maximă.

Controlul temperaturii

Una dintre cele mai importante caracteristici ale acestei vitrine este temperatura de lucru. Aceasta menține produsele la o temperatură optimă de 6-8 grade Celsius, asigurând astfel prospețimea acestora pentru o perioadă mai lungă de timp. De asemenea, vitrina dispune de răcire ventilată, asigurând distribuția uniformă a temperaturii în interior.

Iluminare și control electronic

Modelul de față este echipat cu iluminare interioară, ceea ce sporește vizibilitatea și le permite clienților să ia cele mai bune decizii de achiziție. Controlul electronic al temperaturii și funcționarea ireproșabilă în temperaturi ambientale de până la +25 de grade Celsius și o umiditate de 60% fac din această vitrină rece un echipament de încredere pentru afacerea dumneavoastră.

vitrina rece

Garanție inclusă

Atunci când alegeți un furnizor de încredere precum Fresco Expert, veți beneficia de garanție Base Care inclusă în preț. Aceasta include montaj, 12 luni piese de schimb și manoperă, asigurându-vă că echipamentul dumneavoastră va funcționa fără probleme pentru o perioadă semnificativă de timp.

Economisirea de bani pe termen lung

Prețul acestei vitrine este un aspect important de luat în considerare. Cu un cost sub pragul psihologic de 20.000 de lei, aceasta nu reprezintă un efort financiar deosebit, mai ales având în vedere durabilitatea produsului și garanția inclusă. Această investiție se dovedește rentabilă pe termen scurt, mediu și lung, ajutându-vă să economisiți bani și crescând eficiența afacerii dumneavoastră.

În concluzie, vitrina rece pentru fructe și legume este un element esențial în industria ospitalității, iar modelul BHZ0067 oferit de Fresco Expert reprezintă o alegere excelentă. Cu capacitatea sa impresionantă, controlul precis al temperaturii și garanția inclusă, acest echipament vă va ajuta să vă mențineți produsele proaspete și să atrageți clienți. Investiția într-o astfel de vitrină se dovedește rentabilă pe termen lung.

Întrebări frecvente

  1. Ce capacitate are modelul BHZ0067?

R: Acesta are o capacitate de 3,3 metri pătrați.

  1. Ce temperatură menține această vitrină rece?

R: Vitrina menține o temperatură de lucru de 6-8 grade Celsius.

  1. Ce garanție este inclusă în preț?

R: Garanția Base Care, inclusă în preț, acoperă montajul, 12 luni piese de schimb și manopera.

  1. Ce materiale sunt folosite în construcția vitrinei?

R: Vitrina este construită din inox, cu o izolație de 40 mm.

  1. Care este prețul modelului BHZ0067?

R: Prețul este sub pragul psihologic de 20.000 de lei, fiind o investiție rentabilă pe termen scurt, mediu și lung.

>