Breaking news

Tot mai mulți români preferă să-și cumpere încălțămintea făcută pe comandă

Românii cu dare de mână preferă să poarte încălțăminte făcută pe comandă. Celebrele cizmării s-au modernizat și au devenit în prezent ateliere de încălțăminte, iar cu ajutorul internetului, îți poți comanda pantoful pe care ți-l dorești, unic și perfect piciorului tău.

pantofi etienneRomânii au conștientizat avantajele unei încălțări realizate pe comandă. Așa se face că în ultimii ani de zile, din cauza cererii tot mai mari, în România a început să se dezvolte piața atelierelor de cizmărie care fac încălțăminte pe comandă.

Încălțămintea nu este doar un articol care vine să întregească o ținută, ea reflectă personalitatea şi starea de spirit a persoanei. Pentru femei, pantofii au devenit alături de bijuterii, accesoriile cele mai îndrăgite.

Însă există multe persoane care fie nu își găsesc încălțămintea potrivită în magazine, fie sunt extrem de pretențioși și nimic nu e pe placul lor. Soluția în acest caz o reprezintă atelierele de încălțăminte pe comandă.

Încălțămintea făcută pe comandă oferă numeroase avantaje în special persoanelor care își găsesc foarte greu încălțări potrivite piciorului, dar și persoanelor care vor să poarte ceva unic.

Meşterii pantofari sunt rezolvarea tuturor bătăilor de cap legate de încălţăminte atât pentru persoanele cu platfus cât și cele care poartă număr prea mare la picior.

Dacă ai visat să porți o pereche de pantofi după propriile idei, acum ai această șansă. Atelierul Etienne Shoes îți creează propriul model de pantof, așa cum îți dorești.

Chiar dacă nu ești din București, este de ajuns să intri pe site-ul oficial al atelierului, www.etienne.ro, îți alegi modelul dorit, mărimea, culoarea, iar atelierul îți livrează în șapte zile, gratuit, la tine acasă, pantofii.

Maeștrii atelierului Etienne Shoes, cu o grijă deosebită acordată calităţii şi detaliior fiecărei perechi de încălţăminte, fac adevărate minuni.

În doar șapte zile Etienne Shoes, îți transformă ideile și visele în realitate.  Atelierul realizează la comandă o gamă variată de pantofi, balerini, sandale, toate confecționate din piele naturală.

infografic-etienne

Etienne Shoes este direct producător, nu lucrează cu intermediari, astfel că prețul unei perechi de pantofi realizat pe comandă, poate fi mai mic chiar și decât încălțămintea făcută în serie și pe care o găsești în magazine.

Pantofi stiletto, balerini, sandale, pantofi de mireasă, le poți comanda și cumpăra pe site-ul oficial www.etienne.ro.

Dacă nu ești decis ce încălțăminte să îți comanzi, atelierul vine în ajutorul tău cu un Consilier personal care te va îndruma și asista gratuit, în alegerea produsului perfect.

Însă pentru a putea comanda o pereche de pantofi, trebuie să-i spui cismarului, mărimea piciorului.

O încălţăminte nepotivită poate avea efecte negative atât asupra piciorului, cât şi asupra întregului corp.

Nu doar încălţămintea prea strâmtă face probleme, ci şi cea care este un pic mai largă, acesta, prin jocul ei, va crea o stare de discomfort total.

Pantoful trebuie să se potriveasca perfect, fără să fie prea lung sau scurt. Pentru a garanta o mişcare corectă a piciorului lungimea ideală a pantofului ar trebui sa fie cu 0,5 cm mai mare decât degetul mare de la picior.

O încălţăminte numai din piele confecţionată bine în lungime nu va ceda, dar va ceda în lăţime 3-5 mm.

Pentru a afla mărimea corectă a piciorului: aflat în poziţia verticală desculţ  călcând pe o coală de hârtie cu unul din picioare având în mână un creion ţinut în poziţie verticală la un unghi de 90o faţă de coala de hârtie, se trasează un contur în jurul tălpii piciorului, apoi cu un metru croitoresc, ruletă sau liniar afli lungimea în centimetri a piciorului.

Site-ul Etienne Shoes are și o secțiune unde îți poți configura pantoful dorit, dar și informații despre cum îți poți stabili dimensiunea piciorului.  Coco Chanel spunea că o femeie cu pantofi buni nu este niciodată urâtă. Așadar cei mai bun pantofi sunt cei pe care-i comanzi tu cizmarului.