Breaking news

Tot mai mulți români aleg să-și amenajeze acasă piscine pentru a-și spori confortul

Românii au prins gustul piscinelor și aleg să-și amenajeze un spațiu de bălăceală, după buget, în curtea casei. Firmele de profil oferă o gamă variată de piscine astfel încât pot satisface și cele mai exigente cerințe.

piscineRomânii cu dare de mână care vor să-și sporească confortul în propria curte sau casă, apelează la firmele de profil pentru amenajarea unei piscine în curte sau în interiorul locuinței.

Compania Future Team SRL, înființată în urmă cu 16 de ani, îți poate construi la tine acasă, piscina ideală, la dimensiunile dorite de tine. Compania poate realiza piscine în formă de pătrat, triunghi, cerc, rinichi, talpă, oval sau altă formă dorită de client.

În cei 16 ani de experiență în construcții piscine și bazine, compania băimăreană a realizat sute de piscine în curțile și casele românilor din toată țara dar și a peste 90 de bazine cu destinații private sau publice.

În funcție de spațiul pe care-l ai la dispoziție și de buget, pornind de la sume de 5000 de euro poți să ai o piscină fie din ceramică, fie cu folie PVC, sau placată cu gresie, mozaic, sau piscine cu luciu de apă și piscine cu skimmer.

Piscinele ceramice de tip Riviera sunt cele mai avantajoase și elegante pentru orice tip de casă sau mediu. Fundul piscinei, care coboară gradat este potrivit atât persoanelor în vârstă cât şi copiilor. Trepte largi şi zone de relaxare integrate, unde pot fi instalate duze de masaj sau elemente de masaj prin aer. Piscinele au și dispozitive de prindere tip bară pe perimetru cât și supapă hidrostatică integrată și se pot dota cu opţiunea de a instala Vantage – sistemul de auto-curăţire. Structura piscinei este suficient de elastică încât să se poată ajusta la o neregularitate moderată a solului şi permite instalarea pe o pantă sau un teren dificil.

Piscinele în stil clasic Seriile Java cu sistemul original de construcţie Compass. Java reprezintă o piscină unică cu trepte romane şi cu adâncime constantă. Zonele de relaxare de pe cele două părţi şi treptele romane largi integrate, fac intrarea în şi ieşirea din apă sigură. Treptele, marginea şi fundul piscinei au lăcuire specială pentru a nu permite alunecarea picioarelor. Suprafaţă uniformă, fără pori nu permite dezvoltarea algelor, astfel reducându-se cantitatea necesară de chimicale. Miezul ceramic asigura izolarea şi extraordinară rezistenţă la operaţiile mecanice.

Piscinele trainer cu două benzi, permit înotul simultan pentru două sau mai mai multe persoane. Trainer este deosebit de largă şi astfel este potrivită pentru mai multe jocuri, precum programul “Cross Training.”  Treptele, marginile şi fundul piscinei au o suprafaţă cu lăcuire antialunecare.

Brilliant Pools sunt o versiune economică a Compass Ceramic Pools. Combinaţia designului purist–minimalist şi utilitatea absolută o fac tipul clasic de piscină, potrivită oricărui client. Miezul ceramic al piscinei prelungeşte durata de viaţă a acesteia. Suprafaţă netedă este foarte plăcută la atingere. O suprafaţă uniformă fără pori limitează depunerea şi dezvoltarea algelor, astfel se diminuează cantitatea de chimicale folosite. Miezul ceramic asigura izolarea, astfel piscină este caldă la atingere.

Piscinele placate cu folie PVC au un cost redus de achiziţionare şi punere în execuție la jumătate față de bazinele placate cu gresie. Impermeabilizare 100% a cuvei de beton, fiabilitate mare, se poate lipi orice fisură apărută. Placare “caldă”, se obţin 1-2 grade în plus la apă din bazin, aplicabilă pe orice formă şi dimensiune de bazin. Este tratată antibacterian și se curăță foarte ușor.

Piscine placate cu gresie sau mozaic au o gamă mare de culori şi modele, sunt elegante, au durabilitate foarte ridicată și se pretează pentru orice formă şi dimensiune de bazin. Dezavantaje: costuri de achiziţie şi montaj ridicate (aproape dublu faţă de folia PVC), necesită tratament impermeabil la interiorul cuvei de beton și au durată de execuţie mare.

Piscinele cu luciu de apă sunt cele mai elegante piscine dar și cele mai pretenţioase piscine în ceea ce priveşte realizarea lor. Se numesc piscine cu luciu de apă sau apă tensionată pentru că apa se revarsă într-un canal perimetral, dând senzaţia de orizont litoral. Apa este recirculată în totalitate.

Piscinele cu skimmer sunt mai uşor realizabil faţă de cele cu luciu de apă, implicit costurile de realizare sunt mai reduse. Skimmer-ul nu este altceva decît o piesă cu rol de preaplin ce vine montată în peretele piscinei. Prin intermediul ei apa este absorbită în sistemul de filtrare. Acest tip de varianta constructivă în cazul bazinelor de pînă la 100 mc de apă.

Piscinele prefabricate în ciment armat izolat cu polistiren sau piscinele din metal includ un KIT complet care conţine materialul necesar pentru construcţia, funcţionarea şi întreţinerea piscinei. Structura perimetrală a piscinei din cofrag cu brevet exclusiv ISOBLOCK seria 300KS/3001 din polistiren cu densitate mare, garantează soliditatea structurii din beton cât și stabilitatea temperaturii apei datorită dublei izolari a pereţilor. Piscinele au profil de aluminiu pentru montarea perimetrală a linerului sau a membranei de protecţie. Protecţia interioară a piscinei cu liner PVC fin, antialunecare, care permite finisajul bazinului şi asigura impermeabilitatea internă. Skimmer complet cu capacul reglabil în înălţime pentru curăţarea suprafeţei apei, rezervor pentru impurităţi, elice flotantă, însoţit de flanse şi şuruburi de inox pentru liner.

Dacă nu ești hotărât ce tip de piscină să alegi, tot ce trebuie să faci este să intri pe site-ul oficial al companiei băimărene www.piscinaideala.ro, și să contactezi specialiștii care îți oferă toate informațiile necesare pentru a decide ce model de piscină dorești să ai acasă.

>