Breaking news

Top trei secrete pentru un păr sănătos și saloane unde poti face tratamente pentru păr

Părul a reprezentat dintotdeauna o armă redutabilă pentru femei. Din cele mai vechi timpuri, acestea apelau la fel și fel de trucuri pentru a-și menține părul strălucitor și puternic cât mai mult timp, ca un simbol al tinereții și al vitalității.

De la băi de lapte sau măști cu uleiuri esențiale și miere de albine, toate acestea au reprezentat, de secole, trucuri pentru un păr de invidiat, începând de la regine și slujnice, până la păturile sociale de jos, unde îngrijirea părului era, de asemenea, extrem de importantă. În zilele noastre, părul este practic cartea de vizită a oricărei femei.

Un păr neîngrijit sau care lasă să se vadă urmele ultimei vizite la salonul de vopsit sau de coafat vă inspiră cu siguranță mai puțină încredere în posesoarea sa decât un păr unde se vede o preocupare atentă sau mâna unui profesionist. Iar găsirea unor saloane unde poti face tratamente pentru păr este astăzi mai simplă decât crezi.

Identifică problema părului tău

Primul lucru pe care trebuie să-l știi înainte de a încerca un tratament costisitor pentru păr ar trebui să fie identificarea problemei reale cu care te confrunți. Nu puține sunt cazurile în care mergem la un specialist în hair-styling cu o presupusă problemă, când rezolvarea stă cu totul în altă parte. Spre exemplu, sunt cazuri în care căderea părului poate avea cauze diferite de cele cosmetice sau care țin de simpla îngrijire.

Un factor de stres intens sau o deficiență de ordin medical pot crea anumite dezechilibre în organism, pe care orice tratament de natură cosmetică nu va putea decât să mascheze sau să întârzie pe termen scurt căderea părului, nicidecum să o oprească. Din acest punct de vedere, este bine să știm exact ceea ce avem nevoie înainte de a apela la un profesionist.

Găsește stilistul care ți se potrivește

Odată ce ne-am hotărât, poți alege din lista de saloane unde poti face tratamente pentru păr pusă la dispoziție de site-ul Stailer, spre exemplu, care se diferențiază de alte platforme de profil prin câteva elemente esențiale. Astfel, pe acest site nu vei avea doar o înșiruire de saloane cu tratamente pentru păr, ci o ofertă personalizată în funcție de nevoile tale.

Nu în ultimul rând, pe site-ul Stailer îți poți alege inclusiv un stilist care să dea forma și tratamentul potrivite părului tău. Indiferent că ai o recomandare de la cineva sau dorești să lucrezi cu un stilist anume, ai acum această posibilitate. O simplă căutare pe site, îți va oferi stilistul de care ai nevoie, în cazul în care acesta colaborează cu saloanele înscrise pe platforma Stailer.

Obține o programare

Așa cum spuneam și mai devreme, este esențial să cunoști serviciul de care ai nevoie, pentru a-l putea introduce în câmpul special creat pe site-ul Stailer. Alături de acesta, va trebui să introduci orașul și ora cea mai potrivită pentru tine în vederea programării.

Din acest moment, lucrurile sunt foarte simple. Iar dacă dorești mai multe detalii despre saloane unde poti face tratamente pentru par, un mesaj pe support@stailer.ro te scoate imediat din încurcătură.

>