Breaking news

Top sisteme de asistență propuse de noul Mercedes-Benz GLE Coupé

Nivelul de siguranță impus de calitatea de excepție Mercedes-Benz este unul deosebit.

Noile modele Mercedes-Benz sunt echipate cu diferite sisteme de asistență gândite pentru a asigura acest nivel de securitate, pentru a evita pericolele pe trasee sau situații potențiale care ar pune în primejdie siguranța șoferului și a pasagerilor.

Auto Schunn Romania, partener autorizat Mercedes-Benz, cu reprezentanțe în Arad, Deva, Sibiu, Suceava și Timișoara, te poate consilia în legătură cu noile modele GLE, dintre care vei putea alege autoturismul ideal pentru tine.

Siguranța remarcabilă poartă azi un nume: Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Indiferent de oră, de starea vremii, de greutatea traseelor, noul GLE Coupé este pregătit de drum. Conceptul Intelligent Drive transformă orice călătorie într-o experiență sigură, în care șofatul redevine o plăcere.

Sistemele de asistență la rulare, la parcare, dotările pentru iluminare mai performantă și vizibilitate sporită conferă mai multă siguranță pe traseu, la volanul noului Mercedes GLE.

Modelul Mercedes-Benz GLE Coupé este unul din vehiculele cele mai apreciate din gama sa, mai ales pentru sistemele de asistență cu tehnologii de top. Aceste pachete de asistență oferă un grad din ce în ce mai ridicat de securitate și siguranță la volan.

Pachetul de asistență la rulare

Mercedes a inițiat calea spre o conducere total autonomă. Modelul GLE este dotat cu sisteme moderne de asistență la rulare. Aceasta sunt adaptabile în funcție de situație, prin reducerea vitezei, controlul dirijat al direcției și reacție promptă în situații periculoase.

Utilizarea acestui sistem complex reduce riscul de accidente. În acest mod, șoferul și pasagerii sunt protejați de eventuale situații dificile pe drum. Relaxarea la volan este esențială, iar specialiștii Mercedes dau o importanță deosebită acestui aspect al siguranței.

Asistent activ pentru menținerea eficientă a distanței optime între autovehicule

Cu siguranță vei aprecia confortul dat de asistența activă pentru menținerea distanței optime DISTRONIC. Te va ajuta ca noul tău GLE Coupé să rămână în siguranță la distanțe confortabile între autovehicule, în situații de trafic aglomerat.

Dacă e vorba de opriri dese și staționări, sistemul Distronic te ajută adaptând viteza automat în funcție de necesitățile traseului, iar distanța între vehicule poate fi programată în diferite moduri.

Pachet de asistență parcare, dotat cu cameră video 360°

Acum poți parca relaxat și evitând micile coliziuni atât de frecvente. Asistența activă la parcare cu cameră video de 360° este în acțiune chiar de la momentul în care cauți un loc de parcare.

Manevrele de intrare și ieșire din parcări sunt acum mult mai simple. Mărirea unghiului de vizibilitate cu ajutorul camerei video de 360° este completată de o viziune virtuală de sus.

Funcție de protecție URBAN GUARD Plus *

Această funcție de protecție a automobilului URBAN GUARD Plus este conceput pentru o supraveghere atentă, în parcări și oriunde lași mașina.

Sistemul include un dispozitiv de alarmă, de anti-efracție și anti-furt, dar și o protecție la tractare care poate sesiza cele mai mici modificări de poziție. Sunt percepute și mișcările din habitaclu, care declanșează sistemul prin avertizări optice și acustice.

Asistență activă la frânare

Asistentul activ la frânare este foarte util pentru manevre bruște. Oricând trebuie să eviți un pieton sau un accident iminent, cu impact din spate, este posibilă oprirea optimă.

Sistemul funcționează și pentru oprirea în condiții de siguranță pentru a evita lovirea unui pieton imprudent sau a unui biciclist care efectuează o manevră neașteptată.

Acest tip de asistență are și rol activ de avertizare cu privire la distanță și o eventuală coliziune. Amplificarea frânării pentru a face față situației dificile fără panică este un factor de siguranță, care te va face să șofezi mult mai relaxat.

Dacă nu reacționezi la timp, asistența activă inițiază o frânare de urgență, pentru a-ți asigura securitatea și siguranța.

Intră pe auto-schunn.ro și comanda modelul preferat de Mercedes-Benz GLE Coupé de la Auto Schunn România, partener autorizat Mercedes cu reprezentante în Arad, Deva, Sibiu, Suceava și Timișoara.

>