Breaking news

Top 6 avantaje ale imprumuturilor de la un amanet din Bucuresti

Situatia in care oamenii opteaza pentru serviciile unui amanet din Bucuresti apare intr-un moment de urgenta care necesita o anumita suma de bani.

Desi anumite persoane tind sa aiba anumite rezerve in ceea ce priveste solutia oferita de un amanet, serviciile unei asemenea firme nu sunt decat o metoda legala de obtinere temporara a unei sume de bani, pe baza unui contract.

Concret, este vorba despre un imprumut pe care clientul il face pe o anumita perioada, cu posibilitatea de prelungire, in baza unui obiect oferit drept garantie. Asadar, in momentul restituirii banilor, clientul isi va primi obiectul amanetat in aceeasi stare, fara niciun fel de dificultate.

Beneficiile serviciilor oferite de un amanet Bucuresti

Potrivit HQZ.ro, avantajele care stau la baza imprumutului de la un amanet tin de aspectele mentionate in cele ce urmeaza:

Obtinerea rapida a unei sume de bani

Majoritatea oamenilor s-au regasit intr-o situatie de urgenta care necesita obtinerea rapida a unei sume de bani. Un prim beneficiu al unui amanet consta in rapiditatea desfasurarii procedurii de obtinere a banilor solicitati. Banii se obtin in doar cateva minute, imediat dupa verificarea bijuteriei (sau al altui obiect) de catre specialist si, ulterior, dupa completarea unui contract de predare-primire.

Citind acest contract clientul se va putea pune la curent cu privire la termenii si conditiile imprumutului, precum suma pe care va trebui sa o achite lunar in scopul prelungirii contractului, dar si conditiile incheierii contractului – achitarea sumei imprumutate in totalitate.

Bunurile sunt pastrate in siguranta

Prin semnarea contractului de catre prestatorul de servicii, acesta isi asuma ca obiectele amanetate de catre client vor fi pastrate in siguranta si inapoiate in aceeasi stare.

Flexibilitatea termenelor de restiture a banilor imprumutati

Flexibilitatea pe care o are clientul cu privire la perioada de imprumut este un avantaj foarte important. Clientul nu va fi presat de timp sa achite intreg imprumutul dupa o luna de la contractare, ci i se va oferi posibilitatea de extindere a perioadei. Mai mult, clientul poate fi instiintat telefonic in legatura cu momentul in care trebuie sa plateasca suma lunara aferenta prelungirii contractului.

Birocratie inexistenta

Numarul documentelor de care are nevoie clientul pentru a face un imprumut este redus. In ceea ce priveste imprumutul pe baza unor bijuterii, contractul se va incheia doar cu un act de identitate. Pe de alta parte, in situatia in care un autoturism este utilizat drept garantie, vor fi necesare: actul de identitate, cartea de identitate a masinii si talonul acesteia.

Primirea banilor in foarte scurt timp este un alt beneficiu

Nu numai incheierea contractului are loc rapid, ci si accesul la suma de bani imprumutata. Deoarece imprumutul de la un amanet se face doar in cazuri de urgenta, clientul va avea nevoie de bani pe loc. De la un amanet, suma de bani poate varia de la cele mai mici, la unele foarte mari – indiferent de acest aspect, banii sunt oferiti imediat dupa semnarea contractului de predare-primire.

Istoricul clientului nu conteaza

Nu in ultimul rand, un alt avantaj destul de important consta in faptul ca pentru reprezentantii amanetului nu conteaza istoricul financiar al clientului. Acesta nu va fi verificat intr-o baza de date, asa cum se intampla in cazul imprumuturilor bancare.

Stiind aceste avantaje, in situatii de urgenta, cand este nevoie de o anumita suma de bani rapid, se poate apela la un amanet non stop.

>