Breaking news

TOP 5 locații unde îți poți organiza nunta în acest an

Nunta face parte din evenimentele cele mai importante din viața unui om. Este normal ca tu ca mirie sau ca mireasă să ai pretenții, să vii cu cerințe foarte specifice și să fii foarte hotărâți în legătură cu ce îți dorești. Este seara ta specială și trebuie să fie exact cum ți-ai imaginat. Există posibilitatea, totuși, să nu ai idei foarte clare legate de locul în care îți poți ține nunta. Află că există zeci de locuri unde poți organiza o nuntă.

Iată 5 locații de nunți pe care le-ai putea lua în considerare dacă plănuiești să organizezi una:

1.  Nunta în natură

Nunțile în natură sunt foarte la modă anul acesta. De ce? Invitații vor avea mult mai mult spațiu de desfășurare, natura va crea un cadru de intimitate pentru evenimentul tău și nuntașii vor rămâne plăcut surprinși de unicitatea locației. De altfel, nunțile în natură sunt preferatele fotografiilor deoarece nimic nu este mai bun pentru camera foto decât lumina naturală.

2. Nunta pe plajă

Plaja poate oferi nunții tale un cadru romantic perfect. Doar imaginează-ți marea, sunetul valurilor și pe tine jurându-i iubire persoanei lângă care vrei să îți petreci restul vieții. Dacă asta sună bine, află că nunțile pe plajă pot fi destul de ieftine în comparație cu alte tipuri de nunți.

3. Nunta la restaurant

Cea mai previzibilă și folosită variantă de loc în care ai putea să îți organizezi nunta este, desigur, restaurantul. Restaurantul poate avea avantajele sale în ceea ce privește nunțile. Nunta într-un restaurant poate fi mai ușor de gestionat deoarece nu îți vei mai bate capul cu firme de catering sau comandarea unui tort de la o cofetărie. Poți alege un ballroom de la Tulipr.ro care să se potrivească cerințelor tale.

4. Nunta în străinătate

Să îți faci o nuntă în afara țării nu mai sună așa exotic precum acum câțiva ani. O nuntă în străinătate poate fi ideală pentru tine dacă îți dorești ceva mic și intim. Nu poți lua toate cele 100 de rude cu tine peste mări și țări. Nunta într-o țară străină poate fi foarte ușor de organizat și poți petrece timp cu toți invitații ținând cont că singura variantă este o nuntă mică.
Printre destinațiile preferate pentru organizarea unei nunți se numără: Riviera Franceză, Sicilia, Paris sau destinații exotice precum Marrakesh sau Sri Lanka.

5.  Nunta la castel

Ți-ai imaginat întotdeauna că la nunta ta vei fi o prințesă? Asta poate fi posibil numai într-un castel. Printre avantajele unei astfel de nunți se numără decorurile, aerul dat de castel, precum și faptul că în zilele noastre foarte multe castele au pachete de nunți pe care le pun la dispoziție. Imaginează-ți cum vor arăta pozele de la nuntă dacă optezi pentru un astfel de loc.

În concluzie, locul în care vei alege să îți organizezi nunta trebuie să fie potrivit așteptărilor tale, tipului de nuntă pe care ți-l dorești și, nu în ultimul rând personalității tale și a sufletului tău pereche.

Sursa foto: Unsplash.com

>