TOP 5 cele mai așteptate modele de telefoane în 2023

Pasionații de tehnologie sunt deja nerăbdători pentru noile lansări care vor apărea în acest an. Brandurile continuă să vină cu generații noi de smartphone-uri cu noi funcții și îmbunătățiri considerabile asupra calității și performanței lor. Astfel că cei ce iubesc noutățile așteaptă cu interes versiunile update care vor apărea de-a lungul lui 2023. 

Iată care sunt cele mai așteptate telefoane ce urmează să fie lansate în acest an:

  1. Samsung Galaxy S23

O nouă serie de modele din gama Galaxy de la Samsung va apărea în luna februarie a acestui an. Este o gamă foarte iubită și apreciată de utilizatori, iar versiunile noi stârnesc multă curiozitate, mai ales datorită noile îmbunătățiri anunțate de cei de la Samsung. Noile modele Samsung S23 aduc niște îmbunătățiri la nivelul camerei și a calității imaginilor atât pe fotografii, cât și pe video. Modelele S23 vin și cu un nou procesor mai puternic și performant, dar și cu o durată de viață a bateriei mai lungă. Modelele sunt disponibile în patru culori și reprezintă prima noutate de pe acest an în materie de gadgeturi. 

2. OnePlus 11 5G

Tot în februarie va apărea la nivel global și versiunea nouă a telefonului OnePlus. Versiunea nouă vine cu un procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, ecran OLED de 6.7 inch, încărcare rapidă la 100W, o cameră principală de 58 megapixeli, încă o cameră ultrawide de 48 megapixeli și camera de pe față de 32 megapixeli. Deși nu este la fel de cunoscută pe piață, compania își face loc printre cele deja cunoscute, aducând noutăți de ultimă generație în atenția utilizatorilor. 

3. Apple iPhone 15

Desigur că și Apple va avea o nouă lansare anul acesta. Ei vin abia în septembrie cu versiunea de iPhone 15 mult așteptată de fanii brandului. Încă nu s-a anunțat oficial care sunt marile modificări cu care vor veni pe piață anul acesta cei de la Apple, dar cel mai răspândit zvon este legat de introducerea unui USb de tip C, dar încă nu a fost confirmat oficial că ar avea loc o astfel de modificare. 

4. Google Pixel 7A

Dacă Google respectă aceleași date de lansare ca în anii trecuți ar trebui să vină cu noul model Pixel 7A undeva în primăvară sau la începutul verii. Noul model ar putea avea un nou procesor Tensor G2, dar și setări noi pe zona de cameră pentru modurile wide și ultrawide. Spre deosebire de modelul anterior, varianta Pixel 7A ar putea avea o rată de refresh de 90 Hz și încărcare wireless, funcții noi pentru utilizatorii de telefoane Google. 

5. Samsung Galaxy Z Fold 5

Gama Samsung’s Galaxy Z Fold ajunge deja la a cincea generație în anul 2023, dar cu toate acestea telefoanele cu ecran pliabil sunt încă o noutate pentru utilizatori. Modelul Z Fold 5 ar urma să vină cu un spațiu special pentru creionul tactil, un design mai ușor și o zonă pliabilă mai discretă. Cei de la Samsung nu au confirmat încă oficial aceste modificări, dar pasionații de tehnologie se așteaptă să vină cu îmbunătățiri pentru lansarea noului Fold 5 ÎN 2023. 

Acestea au fost cinci dintre cele mai așteptate modele de telefoane care urmează să apară anul acesta. Cu toate acestea, nu sunt singurele lansări din 2023, piața telefoanelor mobile fiind una extrem de vastă și dinamică. 

Sursă foto: unsplash.com

>