Breaking news

TOP 5 cadouri inedite cu care îți poți surprinde iubitul de ziua lui

Societatea modernă le-a schimbat românilor concepția despre stilul de viață, iar acum nu doar doamnele și domnișoarele pot avea parte de răsfăț la SPA, ci și domnii, astfel de locuri devenind extrem de populare și în rândul reprezentanților sexului tare. Prin urmare, dacă anul acesta plănuiești o aniversare cu totul deosebită pentru iubitul tău, de ce să nu îl surprinzi cu un astfel de cadou?

Iată cum ai putea să îți surprinzi iubitul organizându-i o aniversare pe care nu o va uita niciodată!

Cu siguranță știi ce ți-ar plăcea ție să primești de ziua ta. Dar ce-ar fi dacă de data aceasta vei aplica în cazul lui toate ideile care îți trec prin cap pentru a te răsfăța? De exemplu, dacă obișnuiești să îți faci cadou o programare la salon, fă-i și lui una. Totuși, dacă îți lipsește inspirația, mai jos găsești câteva recomandări cu ajutorul cărora îți vei putea surprinde iubitul sau soțul.

  • O zi la SPA

Cine nu își dorește să fie răsfățat o zi întreagă sau, mai bine spus, crezi că iubitului tău nu i-ar plăcea o astfel de atenție? Cu siguranță că da! De altfel, așa au și apărut pachetele de SPA pentru bărbați, iar tu îl poți alege pe cel care știi că i se potrivește, ținând cont și de bugetul în care vrei să te încadrezi, bineînțeles.

  • O cină romantică

Nu doar doamnele trebuie scoase la restaurant, ci și domnii au nevoie de o astfel de surpriză. Fie că alegi să îl duci în locul în care ați ieșit prima dată împreună, fie unul în care știi că se prepară mâncarea lui preferată, iubitul tău va fi încântat.

Pentru că, pentru un asemenea date, nu trebuie să ieșiți neapărat seara. Poți organiza un picnic într-o după-amiază, la sfârșitul săptămânii. Indiferent de alegere, mai mult ca sigur această idee va fi una dintre cele mai reușite.

  • Un weekend într-un loc deosebit

Dacă ai de gând să organizezi de ziua lui o escapadă romantică doar pentru voi doi, poți face o rezervare la un hotel sau la o pensiune pentru un weekend. Astfel, vă veți putea destinde și încărca bateriile, sărbătorind în același timp.

  • O petrecere surpriză

Deși pare un clișeu, petrecerile surpriză încă sunt la modă, iar dacă iubitul tău are mulți prieteni cu care obișnuiește să iasă des, o astfel de idee poate fi pe gustul lui, mai ales că, astfel, nu va fi nevoit să organizeze un alt party pentru ei.

  •  Un răsfăț la salon

Nu doar femeile merg la saloane, ci și bărbații, care acum se pot bucura de astfel de locuri special concepute pentru ei. Astfel, îți poți surprinde iubitul, răsfățându-l cu o programare la barber shop și frizerie. Aici, nu va beneficia doar de o simplă tunsoare, ci de un adevărat ritual de îngrijire. Mai mult, dacă are un stilist preferat, îl poți programa chiar la acela.

Există numeroase moduri în care îți poți surprinde iubitul de ziua lui și nu, nu ar trebui să te limitezi doar la cele clasice. Așadar, folosește oricare dintre ideile prezentate mai sus și fă-ți partenerul fericit cu ocazia aniversării lui și nu numai! Îi poți face astfel de cadouri și fără un motiv anume.

Sursa foto: Pexels.com

 

>