Breaking news

Top 5 avantaje ale utilizarii softului de gestiune de la S2S Technologies

In momentul in care decideti sa puneti bazele unei noi afaceri, indiferent de domeniul ales, trebuie sa tineti cont de toate riscurile care ar putea periclita reusita acesteia.

Programele de gestiune Imperial de la S2S Technologies au fost concepute tocmai pentru a va ajuta sa va reduceti la minim si sa eficientizati activitatea la maxim.

Iata care sunt cele mai importante cinci avantaje care vin odata cu implementarea unui astfel de program de gestiune:

Elimina erorile umane

Majoritatea problemelor interne apar fie din neatentia, fie din lipsa de timp a angajatilor. Chestiuni ce tin de latura birocratica, logistica sau de contabilitate se realizeaza automat prin selectarea operatiunii dorite. Astfel, situatiile in care calcule importante sunt realizate gresit sau in care inventarele nu sunt efectuate corect sunt de domeniul trecutului. Programul reuseste sa inmagazineze in timp real toate datele importante si sa genereze rezultate imediate pentru orice tip de solicitare.

Raportare detaliata

Un alt avantaj foarte important il constituie posibilitatea de a genera rapoarte detaliate cu privire la orice aspect al afacerii. Rapoarte de vanzari, de aprovizionare, cu privire la stocuri sau orice alt tip sunt generate automat pe baza tuturor datelor introduse si stocate in aplicatie. Acestea pot fi accesate fie din locatia principala, fie de oriunde altundeva prin intermediul aplicatiei mobile.

Securitatea datelor

Intreg sistemul este protejat de un server de securitate performant, care permite doar accesul autorizat in aplicatie. Astfel, logarea in computerul principal sau in aplicatia mobila se face strict in baza unor parametri prestabiliti de dumneavoastra.

Personalizare gestiune

Desi programele sunt configurate in functie de patru categorii principale de activitate, interfata aplicatiei poate fi personalizata pentru fiecare afacere in parte. Cu alte cuvinte, pentru a putea accesa mult mai usor informatiile dorite, aveti posibilitatea de a va seta butoane specifice de acces care, , sa va conduca la pagina dorita printr-un singur click.

De asemenea, inca de la inceput puteti genera categorii specifice de produse, in asa fel incat sa conturati o imagine de ansamblu mult mai clara asupra stocurilor.

Nu in ultimul rand, puteti selecta dintre operatiunile disponibile pe acelea care se pliaza cel mai mult pe natura activitatii pe care o desfasurati. In acest fel nu doar ca nu veti fi aglomerat cu functii inutile, ci veti putea sa obtineti informatii concludente foarte rapid despre orice palier al afacerii.

Setari simple si usor de inteles

In momentul in care a fost configurat acest program de gestiune, dincolo de beneficiile concrete pe care le aduce implementarea lui, ne-am concentrat si asupra felului in care poate fi utilizat de catre orice persoana. Desi este un soft performant, nu impune cunostinte tehnice greu de inteles. Orice persoana, indiferent de pregatirea si experienta pe care o poseda in raport cu tehnologia, va putea invata foarte usor modul de functionare si astfel il va putea utiliza la capacitate maxima, fara impedimente.

Softurile de gestiune au devenit o necesitate in vederea bunei functionari a oricarei afaceri din industria de retail sau HoReCa. Astfel, S2S Technologies a conturat un program universal, impartit in patru ramuri concrete (POS & Retail; Bar & Restaurant; Hotel & Rooms; Service & Repair) in asa fel incat sa ofere solutii tehnologizate si rapide la toate categoriile de nevoi pe care le au proprietarii de afaceri impreuna cu angajatii lor. Aceste programe s-au dezvoltat pe baza dorintei de a eficientiza fiecare activitate specifica, in asa fel incat toate categoriile de beneficiari, in frunte cu clientii, sa se bucure de experiente la cel mai inalt nivel de calitate.

>