Breaking news

TOP 4 joburi create pentru oamenii cu incredere crescuta de sine

Oamenii au anumite abilitati si trasaturi innascute pe care la varsta maturitatii le valorifica in cadrul joburilor alese. Multi dintre ei sunt norocosi sa faca ceea ce au visat intotdeauna si nu simt ca depun un efort semnificativ, avand in vedere ca isi ocupa timpul intr-un mediu de lucru din care simte ca face parte.

Pentru fiecare pozitie si tip de job sunt cautate persoane cu calitati diverse. Intr-o functie de conducere se va afla o persoana organizata, sigura pe sine, rolul unui profesor va fi ocupat de o persoana grijulie, empatica, iar un specialist marketing, cu siguranta va fi o fire creativa.

Daca tu esti o persoana increzatoare, atunci vezi mai jos care sunt joburile care mai mult ca sigur, ti se vor potrivi

  1. Avocat 

Acest job presupune interactiunea constanta cu oamenii, intervievarea clientilor, prezentarea cazurilor in sala de judecata fapt care necesita incredere in propriile abilitati. Acesta trebuie sa aiba perspective clare, o judecata corecta, sa ofere certitudini si sa faca fata presiunii. O zi din viata unui avocat poate fi plina de provocari, iar daca simti ca acest lucru e ceea ce lipseste din viata ta, ce zici sa iei initiativa in acest sens?

2. Agent de vanzari

Acest job se potriveste de minune persoanelor extrovertite, care iubesc sa fie inconjurati de oameni, sa-i abordeze, sa interactioneze cu acestia. Te simti in largul tau atunci cand porti conversatii indelungate? Esti o persoana convingatoare? Te lupti din greu pentru a obtine raspunsul dorit? Atunci inseamna ca ai incredere in tine si ai fi potrivit in domeniul vanzarilor. Daca nu stii sigur daca esti o fire introvertita sau extrovertita, poti afla aici mai multe despre ce presupun cele doua trasaturi de personalitate.

3. Model de videochat

Daca iti place sa socializezi, sa fii in centrul atentiei, sa-ti etalezi calitatile fizice si psihice si iti doresti sa dai tot ce ai mai bun, pentru a obtine traiul visat, atunci e posibil sa fii potrivita pentru cariera de model de videochat. Odata ce esti o fire extrovertita, care este atrasa de provocari si situatii imprevizibile atunci ai sanse sa devii un model de succes. Cei de la Models4models.ro ofera locuri de munca in videochat, iar tot ce trebuie sa faci este sa programezi o intalnire cu ei iar viitorul tau job poate fi chiar in cadrul echipei.

4. Life-coach

Un astfel de job este potrivit pentru oamenii carora le place sa ajute, sa transmita mai departe cunostintele acumulate pe parcursul vietii din propriile experiente. Acestia se simt impliniti prin reusitele pe care ceilalti reusesc sa le obtina. In aceasta postura vei oferi sfaturi, vei asculta si deslusi probleme si vei arata oamenilor noi orizonturi spre care sa se indrepte. Totodata va trebui sa fii un bun ascultator, rabdator, sa-i faci pe oameni sa se simta in largul lor. Daca ai suficienta incredere in tine, cu siguranta poti deveni un life-coach de succes.

In cazul in care consideri ca detii un potential care abia asteapta sa fie explorat, atunci nu mai astepta. Gaseste acel job care iti ofera implinire si satisfactie. Daca interactiunea cu oamenii e ceea ce te face fericit, atunci spre acest lucru trebuie sa te indrepti. Extrovertismul si energia ta te vor ajuta sa obtii locul de munca dorit. 

Sursa: unsplah.com

>