Breaking news

TOP 4 idei de cadouri utile pentru bărbații din viața ta

Bărbații au fost și vor fi întotdeauna cele mai complicate persoane atunci când vine vorba de cadouri. De cele mai multe ori, atunci când îi întrebi ce își doresc, susțin că nu au nevoie de nimic și că nu trebuie să te deranjezi să le oferi ceva.

Astfel, sigur te-ai regăsit în situația în care cadoul pe care l-ai cumpărat fie nu a fost folosit, fie nu a fost apreciat așa cum te-ai fi așteptat.

Iată 4 idei de cadouri utile pentru bărbații din viața ta:

  • O geantă

Orice bărbat ajunge în situația în care are mai multe lucruri de luat cu el atunci când pleacă de acasă, dar nu are în ce să le pună. Fie că e vorba de chestiile de bază, precum chei, portofel, telefon sau un plic cu acte importante, în astfel de situații o geantă este tot timpul utilă. În funcție de ce știi că ar purta bărbatul din viața ta, poți alege un rucsac, o servietă sau chiar o borsetă din piele care să îi facă viața mai ușoară. Încearcă să te gândești ce fel de model le-ar plăcea și optează pentru o culoare cât mai simplă, precum negru, pentru a se potrivi cu orice.

  • O pereche de încălțăminte

Un aspect de care poți să profiți atunci când ești nevoită să cumperi cadou pentru un bărbat este faptul că aceștia nu prea își achiziționează haine sau încălțăminte, decât atunci când au nevoie. Nu contează că majoritatea articolelor din garderoba lor nu se află în cea mai bună stare, până nu au găuri sau se rup, sunt încă bune. De aceea, o idee bună de cadou ar fi să îi achiziționezi o pereche de încălțăminte. De exemplu, o pereche de adidași bărbătești de pe Kalapod va fi utilă, indiferent de stilul de viață pe care îl are. Poți opta pentru un model cât mai simplu, astfel încât să te asiguri că se potrivește gusturilor lui. 

  • Un portofel

La fel ca încălțămintea sau articolele vestimentare, portofelul este unul dintre cele mai rare cumpărate lucruri de către un bărbat. Este adevărat că cele de piele pot rezista ani buni, dar mai mult ca sigur nu mai sunt în cea mai bună condiție și nu ar strica să fie înlocuite. Dacă bărbatul din viața ta este atașat emoțional de portofelul lui și povestea acestuia, îți poți cumpăra unul nou pe care să îl aibă de rezervă. Totodată, dacă este genul de persoană ce folosește mai mult cardurile decât banii cash, poți achiziționa unul mult mai compact și subțire, ce nu ocupă la fel de mult loc în buzunar.

  • Un suport de cană termic/electric

Fie că bărbatul din viața ta preferă să își înceapă dimineața cu o cafea sau să savureze o cană de ceai înainte de culcare, mai mult ca sigur urăște când aceasta se răcește. Majoritatea băuturilor calde nu mai au același gust și farmec atunci când au început să se răcească, lucru care este inevitabil. Totuși, un suport de cană termică ar putea fi cea mai bună soluție pentru astfel de situații. Acesta se conectează fie la laptop, fie la priză, iar atâta timp cât e în priză, îi va menține constant băutura fierbinte. 

În concluzie, atunci când ai nevoie să cumperi un cadou pentru bărbații din viața ta este important să acorzi atenție micilor detalii și să observi ce anume le-ar putea face viața mai ușoară. Astfel, vei găsi constant idei de cadouri cu adevărat utile, care cu siguranță vor fi apreciate. 

Sursa foto: unsplash.com

>