Breaking news

TOP 3 trucuri pentru femeile scunde care vor să poarte blugi și sandale cu toc

Pantalonii sunt printre cele mai versatile piese vestimentare preferate de femeile scunde, deoarece, deși moda se schimbă tot timpul, aceștia nu suferă prea multe modificări. Dintre ei, jeanșii sunt cei care se regăsesc în dulapul oricărei femei. 

Blugii au avantajul că pot fi purtați cu tot felul de articole de încălțăminte, de la adidași, până la pantofi sau sandale cu toc. Dacă ești minionă, însă, ar trebui să aplici următoarele trucuri, care te vor ajuta să pari mai înaltă.

Iată ce modele de jeanși și sandale cu toc ți se potrivesc dacă ești minionă!

Indiferent dacă ești miniona sau nu, este imposibil să nu ai în dulap cel puțin o pereche de blugi și una de sandale cu toc. Plecând de la această piesă, îți poți construi diverse ținute, pe care să le porți la birou, în oraș sau chiar la unele evenimente.

Dacă îți vin și alte idei, poți cumpăra câteva perechi de jeanși, diferite modele de sandale cu toc și bluze elegante sau tricouri, pe care să le combini în nenumărate moduri pentru a-ți crea ținute care să te facă să pari mai înaltă.

 

  • Blugi evazați, cu talie înaltă și sandale cu toc

 

Un model de blugi pe care îl porți purta cu sandale cu toc atunci când ești minionă este cel evazat, cu talie înaltă. Datorită acesteia din urmă, piciorul și partea inferioară a corpului vor părea alungite și vor da impresia de înălțime, iar tocurile cu siguranță vor ajuta în acest sens. În partea de sus, poți purta un tricou sau o bluză nu foarte largă și, astfel, te vei simți confortabil.

 

  • Jeanși și sandale din același material 

 

Există foarte multe modele de sandale care fie sunt confecționate din denim, fie au textura sau culoarea asemănătoare cu cea a blugilor. Dacă ești minionă, o combinație în același ton te va ajuta să pari mai înaltă și să te pui în valoare la ieșirile în oraș sau la evenimente la care poți purta o ținută casual.

 

  • Pantaloni scurți și sandale cu toc

 

Nu e scris nicăieri că trebuie să porți doar jeanși lungi cu sandale cu toc, așadar, dacă este vară și foarte cald afară, o pereche de blugi scurți cu una de încălțări înalte pot alcătui outfitul ideal pentru întâlnirile cu prietenii.

Însă, ar trebui să ții cont de un aspect foarte important: evită sandalele înalte, tip gladiator, care trebuie înfășurate pe picior. Acestea nu vor face altceva decât să “scurteze piciorul” și să dea senzația că ești mai scundă. Astfel, ar trebui să te orientezi spre cele cu o baretă subțire, care se închid la nivelul gleznei.

Sunt multe trucuri pe care le poți folosi pentru a-ți evidenția silueta, chiar dacă nu ești foarte înaltă. Mai mult, dacă faci alegerile potrivite, care nu sunt dificile atunci când mizezi pe o pereche de jeanși și pe una de sandale cu toc, cu siguranță vei arăta foarte bine. Așadar, e timpul să folosești recomandările de mai sus pentru a te pune în valoare.

Sursa foto: Pixabay.com

>