Breaking news

TOP 3 monede virtuale cu potențial în viitor

Piața cryptomonedelor este în plină expansiune, odată cu transformarea drastică din sectorul financiar din întreaga lume.

Investitorii în cryptomonede în luna martie caută cele mai bune criptomonede cu potențialul de a genera profit în mod eficient.

Există mai multe criptomonede noi și emergente pe piață, în afară de cele existente, cum ar fi Bitcoin și Ethereum, capabile să genereze un profit substanțial. Totuși, Bitcoin și Ethereum încă sunt cei doi lideri de pe piața cryptomonedelor din 2022 și din viitor. Capitalizarea globală actuală de piață a criptomonedelor este de 1,71 trilioane USD, cu un volum de 113,14 miliarde USD. Analiștii arată TOP 3 monede virtuale de viitor:

Bitcoin

Bitcoin rămâne una dintre cele mai importante cryptomonede de viitor, cu potențialul de a arăta cea mai bună creștere în martie 2022. BTC a ajuns la 38.000 USD la sfârșitul lunii februarie și se preconizează că va depăși 40.000 USD în luna martie. Aceasta a atins cu succes 60 de dolari în 2021, ceea ce a generat și mai mult profit pentru investitori în portofelele crypto. Totodată, este speculat că Bitcoin va deveni și mai benefic pentru tranzacțiile de plată în mai multe organizații din diferite industrii. Deși nimeni nu poate prezice viitorul cu o certitudine de 100%, știm că în ultimii 10 ani Bitcoin a depășit orice altă clasă de active, oferind randamente anuale de peste 230%, fapt care arată că nu va rămâne mai prejos nici în viitor.

Ethereum

Ethereum este a doua cea mai mare și mai influentă cryptomonedă, cu potențialul de a genera profit în portofelele crypto pe piața extrem de volatilă a cryptomonedelor. De asemenea,Ethereum a lansat proiectul Ethereum 2.0 pentru a oferi investitorilor crypto un serviciu mai bun și mai perfect decât versiunea originală. Poate crește semnificativ prețul criptomonedei datorită adoptării în masă a monedei digitale. Ethereum este cel mai cunoscut altcoin și este mult mai mult decât o altă cryptomonedă pentru mulți investitori și entuziaști deopotrivă. Și experții spun că valoarea ar putea crește cu până la 400% în 2022.

Tether

Tether este cunoscut ca o monedă stabilă care arată cel mai bun potențial de creștere pentru ca investitorii crypto să obțină câștig. Este o punte între moneda digitală și moneda fiat, în timp ce prețul criptomonedei este legat de dolarul american și euro. Va menține aceeași valoare pentru a oferi stabilitate în portofelele cripto cu protecție împotriva volatilității pieței cryptomonedei. Cryptomoneda Tether este un stablecoin – un subsector al criptomonedelor conceput pentru a fi imun la volatilitate. Valoarea monedei este menită să fie legată de activele susținute de guvern, de exemplu dolarul american sau metalele prețioase precum aurul. Conform prognozei prețului Trading Beasts’ Tether, până la sfârșitul anului 2022, prețul mediu Tether viitor era de așteptat să fie de 1,27 USD, deși vârful său ar putea fi de 1,6 USD.

Poti cumpără Bitcoin, Ethereum și Tether chiar acum pentru a nu rămâne în urmă, de pe o platformă de trading online. Există mai multe lucruri de care ai nevoie: un cont de schimb de criptomonede, documente personale de identificare dacă utilizați o platformă Know Your Customer, o conexiune sigură la Internet și o metodă de plată. Dacă intenționați să rămâneți pe piață mai mult timp, toate cryptomonedele menționate sunt opțiuni ideale pentru a genera profit investițiilor Dvs.

>